![]() |
Re: nova pjesma
Quote:
To je subjektivno .Stvar ukusa . |
To je tacno, nego ja sam hteo da kazem da nije uvek dobro nesto cackati i ispravljati, kao sada cu od dobrog zvuka napraviti da bude jos bolji, nekada to vrlo cesto ispadne gore, ali ako mislis da si dobio ono sto si hteo onda je sve ok
|
Hm, moj prvi post na ovom forumu, pa stoga pozdrav svima.
Svidja mi se ova vasa stvar (sa masteringom), imam samo jednu primedbu. Moj licni utisak je da su cinele malo prejake, pogotovo hihat, ima previse hiss-a, mozda ih treba malo kratiti eq-om. Malo me glava boli od njih. Ne znam da li ste zeleli da jurite glasnocu na ovom snimku, ali mi se cini kao da je malo preglasan u visokim. |
i meni su gitare bilje bolje ranije... gitare i bas su dobri ostalo mi se ne svidja, ali generalno vokal je najveci problem u svakom smislu, mozda cak i intonacija... poz
|
meni je stvarno sve ok osim gitara...
iman osjecaj kao da se gitarist non-stop muci dok svira... jako nesigurno zvuci i cini mi se da je svako bendanje zice fals al pjema kao pjema mi ima ono nesto i vokal mi je skroz ok. aranzman je malo staromodan al mi to ne smeta. e da, i ono na kraju je predugo... |
All times are GMT +1. The time now is 01:08 PM. |