Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Computer Hardware (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=83)
-   -   Da li je moguće ovako pro?iriti broj inputa?? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=43683)

awacs 18-03-2013 03:59 PM

Re: Da li je moguće ovako pro?iriti broj inputa??

Quote:

Originally Posted by Big Bockie (Post 343762)
Ma svaki propusta signal... Mora tako da bi znao gde da pocnes da trosis preostalu traku...

???:confused::confused::confused:???

Super je da svaki propušta signal. Ko što rekoh - nikad nisam probao, mada sam uprkos tome uvek znao na kom sam mestu na OBE trake (i na onoj sa koje i na koju se kopira) :) Doduše, onaj DAT koji je bio u REC-Ready modu je uvek bio vezan analognim izlazima za slušanje. Rekoh da nisam siguran kako se ponaša S/PDIF (coaxial) Out :ups:

Pozdrav,

Vasa

Bockie 18-03-2013 07:58 PM

Uf bre Vaso, ja mislio na DA... E jbg...sorry....
Da, ne znam kako ce ici sa s/pdif...

Pa ne mogu ni ja ba? sve da znam....:D

Era 19-03-2013 09:16 AM

Na SPDiF sam i mislio,koristio sam kao AD konverter DAT u rec pause modu,nisam imao problema sa puckanjem cak ni kada sam koristio obican cinc-cinc kabl!

sira 21-03-2013 01:10 PM

Hmmm a sad tek idem pretjerivat, nakon ?to sam prona?ao ova dva DAT-a (oba su pokvarena, odnosno oti?le im gumice, ali sam jednog uspio osposobit)

prona?ao sam i rack Mini Disc snimač koji ima optički izlaz, je li kartica inače mo?e u isto vrijeme gutat DA konvertore na S/PDIF i optički ulaz??

awacs 21-03-2013 01:24 PM

Ne bih rekao. S/PDIF je ili-ili.

Pozdrav,

Vasa

sira 21-03-2013 01:33 PM

Jap, evo upravo na?ao i u manualu, nema veze isto ću ponijeti oba uređaja, pa koji bude bolje radio

VladaNS 21-03-2013 02:14 PM

Evo ja cu se ukljuciti sa malo off-topic predlogom... Umesto da se smaras sa tim sto jednostavno ne kupis neki presonus ili focusrite sa 8 kanala za koju stotinu evra i uvezes ga adatom sa maticnom zvucnom? Jeste investicija mala ali eto ti brdo kanala u svakom slucaju boljih? Bolje nego da se cimas

sira 21-03-2013 02:16 PM

Ma ovo je besplatno, a ne treba mi trošak za nešto što ću upotrebit dva puta godišnje, a plus volim izmišljat toplu vodu :D

Jer ne radim to za lovu, nego onako za svoj bend, za snimke koje će nama bit orjentacione, ali opet da budu upotrebljive za neku prezentaciju kad se ugovara snimka, kad bi išao radit za lovu, to bi tražilo i ulaganje, ne samo proširenja kanala, nego i sređivanja cjelokupne opreme i prostora

sira 22-03-2013 08:12 AM

Evo samo da obavijestim prisutne da ovo radi i da propu?ta signal, je da sam morao improvizirat neke gumice na DAT-u da bi uopće mogao primit kasetu ali je uspjelo, radi i onaj dio preko optike sa mini discom :)

vidit ćemo kad se bude snimalo hoće li bit kakvih problema sa clockom :D

All times are GMT +1. The time now is 12:27 AM.