![]() |
Re: wow!
Sad su javili na vestima da je Biberu uginuo hrcak. DaBear hoces li ici na komemoraciju?
|
I rekao je da se vise nikad nece vratiti u Englesku posto su ga maltretirali izbacivaci u nekom klubu gde je jeo govna...
|
Quote:
Drugo..znas ono.."u pravo vreme na pravom mestu" i te fore? Njega su odjebali SVI record labeli kad ga je njegov manager "nudio" ! I tek kad je uzivo u office-u odpevao nesto "na uvce" Usher-u (mega zvezda, pevac..ko ne zna) ..Usher ga je potpisao za svoj label i pogurao. Trece, pritisak je ogroman kad si popularan, a pogotovo kad si klinac, koji hoce da se zajebava - a ima odgovornost. Ali o tome niko nista kod ne zna..jer niko to nije iskusio..ni na poslu a kamoli na svetskoj sceni.. :D A za hrchka nisam zvao..hvala sto ste mi spomenuli..sad cu da se organizujem..hahahahahaa:rotfl::rotfl::rotfl: PS Diviner objasnio sve ! |
Quote:
|
Sto je najbolje, u srbiji malo ko zivi bez tih xalola, bensedina, a o nelegalnim lakim i teskim drogama i da ne pricam... a gornja granica kada se pocinje uzimati (zbog bijede, loseg statusa, nemanja sistema vrijednosti, nemoguce elementarne ekszistencije u poslednjih 20 godina) je sve niza i niza...
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Da,ali kada bankrotira zivece (mozda) kao mi obicni smrtnici,ali ce iza sebe imati 50 godina luuuudog zivota...:rotfl::rotfl::rotfl:
|
Quote:
Mislim, ta ideja da sve treba da postane ultramegagiga industrija i da industrija treba da postane uzor i mera za sve, jer ti se uskoro više ni komšije neće javljati na ulici ako nemaš bar 2000 pregleda na YT i 200 lajkova na FB... Zlo. A i ja sam mnogo mator, istina. Pozdrav, Vasa |
Quote:
|
Quote:
Sve je to ok, mozda je i bio na pravom mestu u pravo vreme, zvezde se sklopile i sta sve ne - mislim, nije to toliko lose realno gledajuci (slusajuci), ali jednostavno decko je krajnje iritantan. Ne postoji serija ili video klip gde ga nisu onako momacki sabili i isprozivali (otud i sumnja da ga niko ne "gura"). E sad, da li je ljubomora ili je prosto covek krajnje ljigav... Sta znam, ja sam odrastao na Juznom Vetru i na Sepulturi, pa nisam merodavan :rotfl: |
All times are GMT +1. The time now is 02:33 AM. |