Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Pricaonica (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=87)
-   -   wow! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=43679)

vasko 18-03-2013 12:53 PM

Re: wow!

Sad su javili na vestima da je Biberu uginuo hrcak. DaBear hoces li ici na komemoraciju?

MUzzY 18-03-2013 01:20 PM

I rekao je da se vise nikad nece vratiti u Englesku posto su ga maltretirali izbacivaci u nekom klubu gde je jeo govna...

DaBear 18-03-2013 01:28 PM

Quote:

Originally Posted by psionic (Post 343714)
Ma ne sumnjam ja u njegove talente...
Ali, pun YT kinezcica koji sviraju gitaru, klavir i bubnjeve - i to u isto vreme, pa nikom nista...
Nemoj mi reci da je talentovan toliko i pametan, da je u 16-17 godina krenuo da vitla cifre sa vise nula, a bio je sasvim obican klinac "iz komsiluka" koji je postovao par klipova...

Jbga..treba tu malo vise faktora da se poklope..prvo, ako si kinez - tesko ide!
Drugo..znas ono.."u pravo vreme na pravom mestu" i te fore?
Njega su odjebali SVI record labeli kad ga je njegov manager "nudio" !
I tek kad je uzivo u office-u odpevao nesto "na uvce" Usher-u (mega zvezda, pevac..ko ne zna) ..Usher ga je potpisao za svoj label i pogurao.

Trece, pritisak je ogroman kad si popularan, a pogotovo kad si klinac, koji hoce da se zajebava - a ima odgovornost. Ali o tome niko nista kod ne zna..jer niko to nije iskusio..ni na poslu a kamoli na svetskoj sceni.. :D

A za hrchka nisam zvao..hvala sto ste mi spomenuli..sad cu da se organizujem..hahahahahaa:rotfl::rotfl::rotfl:

PS Diviner objasnio sve !

bubu 18-03-2013 01:43 PM

Quote:

Originally Posted by Mika Technika (Post 343711)
Da je ziv i zdrav! al vidim navukao se na xanax(ili xalol), a onda dzaba pare.

Sent from my Desire HD using Tapatalk 2

pa dobar je onda jos uvijek. Tu na rumskom ljudi zarade 3 nule pa zavrse na alkoholu. Sta bi bilo da im je jos tolko nula :D

diviner 18-03-2013 02:15 PM

Sto je najbolje, u srbiji malo ko zivi bez tih xalola, bensedina, a o nelegalnim lakim i teskim drogama i da ne pricam... a gornja granica kada se pocinje uzimati (zbog bijede, loseg statusa, nemanja sistema vrijednosti, nemoguce elementarne ekszistencije u poslednjih 20 godina) je sve niza i niza...

awacs 18-03-2013 02:53 PM

Quote:

Originally Posted by diviner (Post 343754)
Sto je najbolje, u srbiji malo ko zivi bez tih xalola, bensedina, a o nelegalnim lakim i teskim drogama i da ne pricam... a gornja granica kada se pocinje uzimati (zbog bijede, loseg statusa, nemanja sistema vrijednosti, nemoguce elementarne ekszistencije u poslednjih 20 godina) je sve niza i niza...

Vala ba?, granica se pomera kako nani?e tako i navi?e. Ne znam ?ta je grđe :cry: Najtu?nije mi je kad vidim stare ljude koji u apoteci poku?avaju da smuljaju ne?to od toga bez recepta. A vidi se da to ne rade ni iz kakve obesti nego iz čistog očajanja. Kad to vidim ne?to me zabole i za Justina B. i za njegovu zavisnost. A za muziku i finansijski uspeh oba?ka. Taj će da bankrotira ko pokojni Majkl D?ekson, samo malo br?e.

Pozdrav,

Vasa

Era 18-03-2013 03:13 PM

Da,ali kada bankrotira zivece (mozda) kao mi obicni smrtnici,ali ce iza sebe imati 50 godina luuuudog zivota...:rotfl::rotfl::rotfl:

awacs 18-03-2013 03:53 PM

Quote:

Originally Posted by Era (Post 343761)
Da,ali kada bankrotira zivece (mozda) kao mi obicni smrtnici,ali ce iza sebe imati 50 godina luuuudog zivota...:rotfl::rotfl::rotfl:

Ma, nek živi lud život dvesta godina, nemam ja ništa protiv njega. Meni je samo muka od društvenog sistema u kom se stvaraju takve spodobe. Da ne bude zabune, ne mislim samo na evroatlantske zemlje. Svuda je manje-više isto, pa čak i ovde.

Mislim, ta ideja da sve treba da postane ultramegagiga industrija i da industrija treba da postane uzor i mera za sve, jer ti se uskoro više ni komšije neće javljati na ulici ako nemaš bar 2000 pregleda na YT i 200 lajkova na FB... Zlo. A i ja sam mnogo mator, istina.

Pozdrav,

Vasa

disco violence 18-03-2013 04:01 PM

Quote:

Originally Posted by Era (Post 343761)

Kakvog luuuudog života on je američki Slavko Štimac i čuva ga američka OZNA odnosno CIJA.Mali je tele dirigovan(o).:D

psionic 18-03-2013 04:43 PM

Quote:

Originally Posted by disco violence (Post 343765)
Kakvog luuuudog života on je američki Slavko Štimac i čuva ga američka OZNA odnosno CIJA.Mali je tele dirigovan(o).:D

Uf - pokrenusmo lavinu "Justin Beiber"... :D

Sve je to ok, mozda je i bio na pravom mestu u pravo vreme, zvezde se sklopile i sta sve ne - mislim, nije to toliko lose realno gledajuci (slusajuci), ali jednostavno decko je krajnje iritantan. Ne postoji serija ili video klip gde ga nisu onako momacki sabili i isprozivali (otud i sumnja da ga niko ne "gura"). E sad, da li je ljubomora ili je prosto covek krajnje ljigav... Sta znam, ja sam odrastao na Juznom Vetru i na Sepulturi, pa nisam merodavan :rotfl:

All times are GMT +1. The time now is 02:33 AM.