![]() |
Re: Cakewalk CA-2A T-Type Leveling Amplifier
Hehe..
|
@kravadinka
Pa tvoj omiljeni DAW - reaper - moze da skloni gui, ali ostaje naziv da truje psihu :) Inace, izasla "za dzabe" verzija... |
nije jos za mac-a ... :(
|
Nemam omiljeni DAW, volim Reaper i Pro Tools zbog njihovih kvaliteta.
Ne razumem ?ta si hteo da ka?e? sa tim truje psihu... |
Quote:
10.7.5 pa nadalje :banghead: - ja sam i dalje na najbrzem i najstabilnijem 10.6.8:D |
Otkud ti to za najbrži i najstabilniji?
Nije da sam nešto merio, ali kod mene je 10.8.2 i onako subjektivno, mnogo mi je lepo... :wink: Ono što sam primetio je da je sa svakim novijim sistemom sve manje problema i grešaka, stari 10.5 je imao permission probleme, 10.6 je bio bolji, sa 10.7 i 10.8 se nije mnogo menjalo, ali je 10.7 poslednji koji se može podići u 32 bit, 10.8 je full 64 bit. Generalno sve je to jedan isti sistem, samo ispravljaju greške, dodaju i oduzimaju, ali iako su razlike veoma male, kad se vratim sad na 10.6 primetim koliko je ergonomija bolja sa novijim sistemom i tako neke nebitne sitnice, ali kad se navikneš znače ti. Uz sve to, sa 10.8 radi najviše hardware-a, što je mlađi sistem lakše se podiže na manje kompatibilnom hardware-u. Pod uslovom da nemaš original Mac... ;) |
Quote:
Ono sto je zanimljivo sa ovim plaginom je to sto su ovi iz Cakewalka nesto krenuli u VST3 akciju... Ovo je njihov prvi softver sa VST3 podrskom. Izgleda da ce uskoro neki veci apdejt za Sonar - mozda... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:38 AM. |