![]() |
Re: Koliko je realno usnimavati u kucnim uslovima ?
Sta je ono i desnpm kutu,ljubicassto ?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Ne .Kao zastor izgleda ...plavo je vi?e nego ljubicasto ...
|
Quote:
|
Desno od tog le?aja ?to si ti stavio sliku .Odmah do njega .
Mislio sam da nisi za zastorom napravio dio u kojem se pjeva ... |
Quote:
|
:)
Malo sam fulao ... |
Skoro sam snimao silom prilika jednog prijatelja kome je hitno trebao snimak za "live" playback - snimali smo u mojoj dnevnoj sobi po principu playback njemu na sluške i flat usnimavanje preko TAPCO miksetice i SM58 koji je držao u ruci.
Oduvek sam mislio da tako može da se dobije upotrebljiv snimak, a sad sam se i sam uverio. Jedino što je nedostajalo jeste pop filter - ali sam glas - da mi neko pusti to, iskreno, ništa ne bih prigovorio. |
ja od sad pevacicu odma do sebe stavljam, slusalice i recordiraj!! sto nevalja odma brisi i snimaj na new trak, soba mi je kako da kazem dosta akusticna, nema zvonjave, siporex okolo po kuci, i po zidovima ispod tepisona vrece i tako neke smese, dole tepih, msm udaris ruku od ruku, mrtva, nema odjeka, tako tu se ne bunim u kucnim uslovima ni malo. jedino je dobro imat drugu prostoriju da mozes odma slusati na velike kutije da ne smeta mikrofonu.
i da to pop filter obavezno i nema frke za dalje. ev moj prostor, http://s4.postimage.org/kcfjp3eod/P1000907.jpg |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:57 PM. |