![]() |
Re: Tutorijali Mix and Mastering
Sta ti je Bockie jel ne sme covek da se nasali, sta sam lose uradio, decko mi je odgovorio i ja sam se samo nasalio, nema tu nista lose. Sve vas cenim i to puno, ali nekad preterujete, zar mi mladji clanovi nemamo prava da se nasalimo?
|
Ja sve volim da radim kroz salu, nisam neki mrgud. Ako imate linkove od nekih tutorijala vi posaljite a ako nemate, cao zdravo.
|
Ma ?ala nije na izmet..hehe..ali brate tra?i? ne?to ?to ima? na 3 klika u "produkciji" ili uh...ma gooomili drugih, daj klikći pa nađi...?to ka?e, ceo forum je tutorijal...:wink:
A ovo zvuči, "mrzi me da tra?im"..e pa jbg onda..."nis' ti gladan"..hehe... :thumbsup: |
Ja brate ponovo me niste razumeli, ceo forum sam prelistao, i sve sto sam naucio mogu da zahvalim samo vama a naucio sam dosta, zelim tutorijale samo da vidim kako drugi rade a ne da bih sada ucio neke osnove, mislimim ceo zivot se ucis, znanja nikad dosta. :) Zelim da vidim kako drugi rade, pa da poredim sa onim kako ja radim, pa mozda da nesto oduzmem ili dodam... :grin: Valjda ste me sad razumeli... :)
|
|
Quote:
Nemam pojma da li miksa? svoju ili tuđu muziku, ali u oba slučaja - miksaj tu muziku onako kako je ti čuje? ili kako se sviđa onome ko te plaća, a ne kako hoće Dave Pensado, Chris Lord Alge ili bilo ko sa Rumskog. I pusti je u medije, pa vidi kako ko reaguje na nju. To ti je jedini način da nauči? da miksa?. Svakako ne sutra ni preksutra, ali desiće se ako bude? uporan. Pozdrav, Vasa |
Okacicu ujutro, na ovom kompu nemam to. Eventualno mail-om da posaljem, imam nesto u Pdf-u mislim. Na engleskom su svi. Moram naci to, mada se bojim da mi to nije na starom ex. hardu koji je otisao u vecne pasnjake do daljnjeg :(. Elem, videcu pa cu javiti.
Pozz. EDIT: Nazalost, to je na starom ex. hardu koji nije citav, a za popravku mi traze mnogo (cena je veca nego za nov), pa cekam... Secam se da je clan Frankopanko kacio korisne stvari, a i ostali ljudi, ima zaista dosta toga na forumu, samo search opciju da savladas :D . |
All times are GMT +1. The time now is 10:28 PM. |