Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Terce na vsti?? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=42855)

awacs 26-11-2012 08:12 PM

Re: Terce na vsti??

Quote:

Originally Posted by idvi (Post 338319)
..a da pita? njega on ti sigurno zna..:wink::D
http://www.yu-midi.org/forum/showthr...#axzz2DL202NSh

Čovek je već (na samom početku threada) pomenuo da je napravio tu skriptu :ups:

Pozdrav,

Vasa

branoy 26-11-2012 08:58 PM

i to jeste, jos za kontakt 2 ko zna koje god hehe, nije bilo je u romingu .
a namjerno sam dao svima na onom sajtu gde taj spomenuti ovde hoce pare za terce u cubes!! .. msm tamo je taj prvi post pa kasnije na yu-midi.

idvi, to sve znamo napamet sto pises :) hehe .. ipak hvala i na tom msm koristice nekom ovde ko ne zna nikako, hehe//

i da,, imali ovde info inzinjera da napisu taj mali plug? in out midi, i tjuning u njemu svaka nota da moze ici -99 +99 i cisto kraj tog svega odakle zelimo da izaberemo ton? .. ne kontam kako to nema,, 21 vek.

a najgore je isto zastita iz klavijature tritona, sam global prepoznaje midi CH, dok combi, i Seq, nece da daju OUT, a lako bi bilo, nastimas dva kanala, i na drugom tercu,, upalis dva vsti, drugi ce primati tercu iz klave, i snimas live.

psionic 26-11-2012 09:04 PM

Quote:

Originally Posted by branoy (Post 338330)
i to jeste jos za kontakt 2 ko zna koje god hehe, nije bilo je u romingu .

idvi, to sve znamo napamet sto pises :) hehe .. ipak hvala i na tom msm koristice nekom ovde ko ne zna nikako, hehe//

i da,, imali ovde info inzinjera da napisu taj mali plug? in out midi, i tjuning u njemu svaka nota da moze ici -99 +99 i cisto kraj tog svega odakle zelimo da izaberemo ton? .. ne kontam kako to nema,, 21 vek.

Upravo si mi dao sjajnu ideju! Mislim da to mo?e da se uradi u nekom programu tipa reaktor ili plogule... I'm on it...

branoy 26-11-2012 09:08 PM

psionic, ajde probaj nest smudrovat pa javi jesi sta uspeo :)

idvi 27-11-2012 09:05 AM

Quote:

Originally Posted by branoy (Post 338330)
i to jeste, jos za kontakt 2 ko zna koje god hehe, nije bilo je u romingu .
a namjerno sam dao svima na onom sajtu gde taj spomenuti ovde hoce pare za terce u cubes!! .. msm tamo je taj prvi post pa kasnije na yu-midi.

a najgore je isto zastita iz klavijature tritona, sam global prepoznaje midi CH, dok combi, i Seq, nece da daju OUT, a lako bi bilo, nastimas dva kanala, i na drugom tercu,, upalis dva vsti, drugi ce primati tercu iz klave, i snimas live.

..naravno da nisam to napisao za tebe nas, mi, svi :D..nego za one koji bauljaju kao i ja i mi i svi na pocetku plivanja. I ni u kom slucaju nemoj shvatit ono moje citiranja tebe (Kontakt) provokatorski.. imao sam te u dokumentaciji zvanoj "Audio shule" (baš tako) tamo iz 2008 mislim.:wink::)
A to me ponukalo surfajuci i zapazivsi da mnogi (i šire) traže pomoc.
Tvoja ideja je za 11..stvarno neka "lumeni" ovog foruma ucine nesto..bilo bi divno!:grin:

branoy 27-11-2012 03:39 PM

hehe idvi , ma sve razumem :) .pz

branoy 29-11-2012 07:43 PM

ako napravim za cubase 5 dacu svima,, mudrujem nesto!! pokusavam.. pz

branoy 29-11-2012 08:40 PM

3 Attachment(s)
vredan sam do zla Boga :D . provalio,, sam treba vremena, po sata pravio ovu tercu, evo vam C mol . ubaciti u Chorder od Cubase 5, on je na User, pa kako se zove komp, pa appdata, pa roaming, pa steinberg, pa cubase 5, pa presets, pa chorder ,, e tu ubaciti ovo moje,, i isto insertujete na bilo koji vsti i svira Cmol. uradicu ih vremenom sve, trebace vremena, uglavnom PUKO CUBASE 5!! nema zeze sa Branoy :D hehe, poz

pc.koriste se u chorder, midi plugin od cubase. i rade znaci na bilo koji vsti, sad vise ne treba vsti ni jedan da ima user scale ko sto vecinom nema ih 99 posto haha,.
sad ce pesme lakse da se sklapaju!! zvuci odma terca :D

idvi 30-11-2012 08:24 AM

...svaka cast..e jesi legenda :wink:
Nisam jos probao ali cim stignem..

branoy 03-12-2012 07:47 PM

2 Attachment(s)
jos..:)

All times are GMT +1. The time now is 04:05 PM.