![]() |
Re: Terce na vsti??
Quote:
Pozdrav, Vasa |
i to jeste, jos za kontakt 2 ko zna koje god hehe, nije bilo je u romingu .
a namjerno sam dao svima na onom sajtu gde taj spomenuti ovde hoce pare za terce u cubes!! .. msm tamo je taj prvi post pa kasnije na yu-midi. idvi, to sve znamo napamet sto pises :) hehe .. ipak hvala i na tom msm koristice nekom ovde ko ne zna nikako, hehe// i da,, imali ovde info inzinjera da napisu taj mali plug? in out midi, i tjuning u njemu svaka nota da moze ici -99 +99 i cisto kraj tog svega odakle zelimo da izaberemo ton? .. ne kontam kako to nema,, 21 vek. a najgore je isto zastita iz klavijature tritona, sam global prepoznaje midi CH, dok combi, i Seq, nece da daju OUT, a lako bi bilo, nastimas dva kanala, i na drugom tercu,, upalis dva vsti, drugi ce primati tercu iz klave, i snimas live. |
Quote:
|
psionic, ajde probaj nest smudrovat pa javi jesi sta uspeo :)
|
Quote:
A to me ponukalo surfajuci i zapazivsi da mnogi (i šire) traže pomoc. Tvoja ideja je za 11..stvarno neka "lumeni" ovog foruma ucine nesto..bilo bi divno!:grin: |
hehe idvi , ma sve razumem :) .pz
|
ako napravim za cubase 5 dacu svima,, mudrujem nesto!! pokusavam.. pz
|
3 Attachment(s)
vredan sam do zla Boga :D . provalio,, sam treba vremena, po sata pravio ovu tercu, evo vam C mol . ubaciti u Chorder od Cubase 5, on je na User, pa kako se zove komp, pa appdata, pa roaming, pa steinberg, pa cubase 5, pa presets, pa chorder ,, e tu ubaciti ovo moje,, i isto insertujete na bilo koji vsti i svira Cmol. uradicu ih vremenom sve, trebace vremena, uglavnom PUKO CUBASE 5!! nema zeze sa Branoy :D hehe, poz
pc.koriste se u chorder, midi plugin od cubase. i rade znaci na bilo koji vsti, sad vise ne treba vsti ni jedan da ima user scale ko sto vecinom nema ih 99 posto haha,. sad ce pesme lakse da se sklapaju!! zvuci odma terca :D |
...svaka cast..e jesi legenda :wink:
Nisam jos probao ali cim stignem.. |
2 Attachment(s)
jos..:)
|
All times are GMT +1. The time now is 04:05 PM. |