![]() |
Re: Armin van Buren
Quote:
Moj komentar se ne odnosi na kvalitet prostorije i tu se potpuno slazem sa svima. Najbitnije je slusanje. U zavisnosti kakvu muziku pravis zavisi sta ces koristiti i sta ti treba, Arminova muzika moze da se radi full ITB kao i ostatak trenutno popularne pop muzike i tu se skroz slazem da je daw dovoljan. Ako cemo da se potkacimo price oko Itb/Otb moje iskustvo je da ima razlike i to mnogo. Ja sam presao iz ITB na hibrid Itb/Otb i bas mislim da se mnogo brze dolazi do rezultata koriscenjem Otb sprava posebno compresora i EQ. Ima nekih sprava koje jos nisu uspeli da spakuju u plugin mada verujem da ce se i to desiti vrlo brzo. |
@Hollywood
Apsolutno se slazem, od reci do reci. Bravo |
Quote:
Kao ?to je Hollywood napisao, br?e se dolazi do rezultata kad ima? hardverske sprave... mada ja tu brzinu vi?e pripisujem ergonomiji i ograničenjima tih sprava nego bilo čemu drugom. Moj par gaća. Pozdrav, Vasa |
Quote:
Znam da VST ovi rade, i sam ih koristim, neki cak i bolje od raznog hardvera ... ali za edm muziku, filmsku muziku i sl. Pravi rock je i dalje moguce dobiti sa vst ovima samo za Srpsku produkciju |
Uostalom, probaj i novi Soundgarden (bilo skoro pomenuto) probaj i to sa plaginovima u kompu.
Da se razumemo, ja bih najvise na svetu voleo kad bi plagovi radili sve. Gde ces bolje? |
Quote:
Quote:
Analog i digital su toliko povezani ovih dana da je krajnje dogmatski posmatrati ih odvojeno u VS smislu. Inace, poenta zadnjeg Foo albuma nije u tome da 'analog rulez', nego da se pokaze da je moguce odraditi ne-genericki rock album u smislu svirke |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Al opet kad pocetnik odsvira c dur na jednom i na drugom , razlike skoro da nema. Kad vidis kad majstor sedne za rhodesa, onda ti sve bude jasno. Nije sve u jednom testu |
Quote:
Sent from my ST18i |
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:06 AM. |