![]() |
Re: kupovina preseta za cubase..
Quote:
Poređenje toga i krekovanih VST semplera i mp3 semplova je zaista tužno... A nije tajna čime i kako radim ovo što kačim... Dakle veoma skromno opremljen... Ali se ne žalim, šta više i tako proizvedem najmanje barem poštene usnimke i krajnje snimke... Teorija o zatupljivanju sa snimljenim setingsima kanala, projekata i slično pada u vodu. Ako mene pitaš , nisam ovde da bih pomogao proizvodnju magaraca sa automatizovanim projektima, već kako i neko istraživanje kaže da su "muzičari inteligentniji od ostalih" , pokušam da iznedrim kreativnost (ako vidim da potencijalno postoji)... Dakle ostajem pri tome da je "peške" najbolje za "muzičko-produkciono sazrevanje" i na dalje zdravije nego da se ubrzano "sažvaće" radi ubrzanja procesa stvaranja novovremenskih "hip-pop-grand-mtv-štancadžija"...:wink: |
Quote:
Čovek hoće isto ?to i ti, samo na mikro skali. Mrzi me da ti obja?njavam, pametan si. Mislim, "muzičari su pametni ljudi", kako sam ka?e?. Pozdrav, Vasa |
Pa dobro... Eto, pravite presete i ?tancujte i svi srećni...
:thumbsup: |
ja se izvinjavam,stvarno nisam hteo nekog da isprovociram.ja sam mislio da napravim te presete kod nekog pa da platim...jbg
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:17 AM. |