![]() |
Re: Mikseta za kucni studio do cca 1000 eura
Quote:
Meni nekako najrealnija ova opcija, jes da nije r16 ali je super mixer tacno za te neke novce http://www.thomann.de/gb/allenheath_zed420.htm |
Quote:
http://www.gearslutz.com/board/work-...1640i-pt9.html |
Quote:
Kao ?to ka?e?, mo?da A&H natera čoveka da kupi "ozbiljnu konverziju", ali "ozbiljna konverzija" tra?i ozbiljne kablove, pa ozbiljno napajanje strujom (tako ka?u :wink:), pa tako redom... da bi bila ozbiljna. Odnosno da ne bi bila "another brick in the rack" sa logom priznatog proizvođača konvertora. Summa summarum, između vrapca u ruci i goluba na grani ja bih za 1000? izabrao jato vrabaca u ruci u obliku Onyxa (preampi, EQ, konvertor, interface, DAW integration) umesto jedne gugutke u vidu A&H i raznih golubova na granama. Mada mi se javlja da je Relis već re?io da po?to-poto uzme ne?to na čemu pi?e A&H :) Pozdrav, Vasa |
...Da, samo prenebegavate da nov 1640i (dakle sa "и") košta 'iljadu-pe'sto evra u Njemačku, a ne 'iljadu,...! Kod nas i više verovatno...:wink:
Evo ja sam snimio neke "rok-tamburaše" kao neki hokus-pokus, dakle Onyx 1640 (bez "и") direktno u MD - Sony JE530... ...imao sam i neku Hardwire gitarsku - reverb pedalu na sendu... Mix na licetu mesta...! Kući samo limiter malo u SF i to je to... To je u sobi nekog KUD-a...zvonilo do bola, od izolacije ima zidove, tepih i debele tamburaše, a i ja deb'o...:D...ali eto, svira... Klik ovde. :) |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Ja uzeh bez konvertora.....nesto sam skeptican tim povodom.....ne zbog zvuka (za te pare....:)),vec driveri,stabilnost i to....ima li bas bas zadovoljnih korisnika istih?
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
Nisam jos nacisto, ali nit' mi ne gori... |
Da, pa izašao je driver za win 7... ...baš sam bio hepi kad sam ga časkom, posle 7 dana oranja neta našao na diy-drivers rusko-čečenskom forumu... ...i konačno instalirao win 7 i sve što ide...! Toliko o podršci...
...i onda sam uzeo stari hard i na njega "puko" XP sp1 i Nintendo 3 jer je to kod mene bar, apsulutno ROCK f'n SOLID!!! Nikada, (dakle nikada) nije pao sys u toj kombinaciji! Nema dropova, nema zapucavanja, sve radi kao golf na lož ulje! Usnimim na XP+Nintendo3 i onda na Kukubjež' na win7 na mix... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:25 AM. |