![]() |
Re: Stvarno noobovsko pitanje
1 Attachment(s)
Slusaj sad ovo,evo upravo prikljucio Pioneer SE-DJ 5000 i 3/4 out i najednom mi je sam dosao stereo?!? :confused:
Naravno,podesio sam izlaza sa karte,na DELTA-inom control panelu za putanju,i evo radi stabilno !Mada,Jeste zvuk je prilicno losiji (malo je nekako distorziran) Javljam ako bude kakvih promjena,cudno mi ovo ... Evo sluski |
Quote:
|
Quote:
|
Pa druže, ja sam iz NS, neću valjda ja da tražim po HR oglasima...!?!?
Traži polovan MD, sigurno i tamo ima...! Sprave koje baš valjaju su: No.1- SONY, zatim: Yamaha, ,Tascam, Sharp, Kenwood, Philips, Tehnics, Aiwa, etc...:wink: Realno , ne mora ni da radi MD, samo da mu rade funkcije s-pdif, AD-DA i to je to, čak i crknut je odličan, jbg, ne snima, ali daje razlog za obaranje cene! Isto tako je glupo platiti više od - 50-60-ak evra za spravu u FULL stanju, s' obzirom da su uglavnom preko 10 godina stare...! Možda baš neko ludilo sa 24-bit, pa ko je entuzijasta.... 20-ak € max, ako je olešen i ne radi rec/play (sa ispravnim AD-DA i digital konekcijama)...:wink: |
Quote:
http://www.njuskalo.hr/hi-fi-kompone...-oglas-2657564 |
Quote:
Hvaka Bockie :thumbsup: Sent from my GT-I9300 |
Quote:
Quote:
Evo ti, OVO je DO JAJA!!!! Evo i specifikacije! (tu imaš i manual) Zovni, probaj da malo spustiš cenu, ali to je to! 40€, sprava je mrak! Onaj prvi što si našao je dobar, mada nema digital out, samo in, što i nije strašno toliko, a ovaj ima sve to i odličan je uređaj! Ja imam JE530, ovo je 520, ali to je to, kupuj, i uživaj! |
Quote:
|
Jbg, vidi?, kod mene na Sony mo?e bez diska, samo prika?e "AD-DA" na ekranu...
|
Meni pise no disk..i nista ne reaguje..kontam da je to u pitanju..
Kupio sam prazan MD danas u Ns...ali izgleda ne radi sprava... Kad ubacim disk i stisnem REC pise TOC W ERROR ... Definitivno ne radi...jel zna neko servis neki da ga odnesem u NS ....ili BG.. |
All times are GMT +1. The time now is 08:05 PM. |