![]() |
Re: moj novi mix
Quote:
|
Quote:
Nisam mislio da se cuje na malim zvucnicima, nego ja kod mene cujem neki visak energije oko 40 Hz...nesto sto nije iskontrolisano. Kao da je Marko htjeo da miks bude vise ka "hip hop 808" nego ka live svirci, a promaklo mu je nesto u samom subu... |
Quote:
Da, mozemo da relativizujemo sve po prinicipu "sve je to dobro, to niko ne cuje", ali kad je covjek vec trazio nekakvo i necije misljenje, zasto bi smo se svi odma diskvalifikovali, ako se vec bavimo poslom miksanja muzike? |
Quote:
|
Da, nisam bio precizan, jbg.
|
to na 40hz dejo itekako zna da ja u mojim uslovima jednostavno ne čujem :da: A ovaj mix je urađen za nekoliko sati, jer je upravo u starom dobrom MVP maniru prvo zakazana premijera spota pa tek onda pristupljeno editingu. No, da ne trujem, ima to svoju draž, i ko što Dejo reče, da nisam zadovoljan kako je ispalo, ne bih ga kačio (ko što ne kačim upravo baš sve što odradim "za leba"). To u subu što mulja je 99% taj stylus loop koji je ispod cele pesme, i kod mene jest upravo davao taj neki hiphop prizvuk, i sasvim je moguće s'obzirom na uslove da se oteo kontroli, a ko što rekoh, nisam nosio ovo na kućno slušanje, slušalice i ostalo, bilo je hit&run a ispalo je meni korektnije od nekih mnogo prežvakanijih mixeva.
I odlično je to opažanje Quakeovo (ej, ćao, de si šta ima ? :D ) za genius izlaženje bassa, jer već na drugi dan slušanja (pošto je već otišlo u montažu i na TV), upravo mi je malo falilo bukvalno po volumeu bass gitare, linija je korektna i mogla je komotno više mesta da uzme, ovako ritmika više nosi buke nego što bih želeo. A sad slušam upravo na laptopu, i šta ti ja znam, vozi i taj kik, mada realno izlazi mi više loopa nego što sam očekivao. @Awacs nema tu zamerke sa moje strane na tvoju žuč, samo imaj na umu koliko sam ja u glupoj poziciji profesionalno gledano, da ne mogu realno i otvoreno odgovarati na tu vrstu komenara 8) I opet jako dobra opservacija, dečko je maltene član benda MVP (imaju nekoliko zajedničkih pesama, stalno se pojavljuje na nastupima) a i u textu na samom linku pomenuti producent N.Filipović je upravo jedan od kreativnih nosilaca MVP benda. |
Quote:
đe me nađe ba? sa P.G :rotfl: meni je ovo među najzabavnijim produkcijama ikad, a njega do idiotskih razmera idolopoklonstva po?tujem :) |
P.G. Kralj:).
|
Odlican ko i obicno Arture :) Zaista zvuci "veliko". Da li ima nesto sto si mozda ovde drugacije radio nego inace? Znam da obicno skrenes paznju na neke sitnice koje skontas u radu.
Za moj ukus bubanj je preagresivan i stilski mi odskace od pesme, al'mozda je to i bila ideja? |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:31 AM. |