![]() |
Re: MAGIX SEQUOIA v12 utisci?
Eto izvlacim teme iz naftalina, ali dosadno mi na poslu :ups:
Sequoia je dosta slicna reaperu, jos je malo slozenija. To je cini manje interesantnom jednom broju korisnika. Nije straight-forward kao Cubase na primer, opet stvar navike. U principu kad je savladas, moze mnogo vise od vecine DAW programa... Opet, balans izmedju mogucnosti i jednostavnosti koriscenja. Snaga ovog programa je i u njegovim plaginovima. Mozda najvise u Independence plaginu koji zauzima oko cetrdesetak GB. Mada, pojavila se i kao regularan - narodni VST plagin... :) |
cc video sam ja taj indpedenc pro, kao narodni skoro, al ne probah, posmislio radi samo sa magix,, dobro si mi to skrenuo !! odma cu ja to isprobam vec iza week. sto se tice efekata znam da su uvek bili lepi nekako drugaciji na onom magix audio cleanlab, za pretvaranje caseta na CD : )
|
instalirao sam indp pro. e sad kako da ja svoj SF2 u ovo ubacim ?? skino neki Chk Translator. al ne uspem dobiti program nikako?? ajde vidite vi kako sta da konvertujemo i gde sta !! ? ubi se 4 ujutro, nikako da provalim.
a vidim mocna sprava ima sveg. da mi je nesto ubaciti svoje, pa da isprobam mono legato, vidim ima tune, odma bi ja to video moze li terce, itd, efekata ima mnogo. a lako mi je to stimat, msm skontace se brzo, sam kako semplove? sta cita? |
All times are GMT +1. The time now is 10:58 AM. |