![]() |
Re: Studijski monitori do najvi?e 400?
Mozda su mu velike te osmice za sobu,(kolika ti je soba?) ali bi dobar izbor bio A3x,samo sto ti probija budzet !U artistu su 470 za par http://www.artistsystems.net/mex/art...=168&art=6386#
Ali sviraju svaki cent !:thumbsup: |
Tannoy u toj ceni !Vidim da slabo ko spominje Tannoy-a na forumu
|
Quote:
|
Quote:
http://www.youtube.com/watch?v=MVq4GWr7l-E |
Quote:
Nigde ne piše da posle (vremenom) ne smeš da kupiš i neki mali Adam vuferčić, ako uzmeš A3X... Imaš mali Sub 7 pro, nije skup, a verujem da uz te monitore biva "killer" kombinacija! Mada bih ja opet išao na polovan A7 par i ćao, ali evo, ćutaću...:ignore:... :D |
Quote:
Ovi jeftini modeli su zaista ispod-prosečni i to miljama daleko od Adam-a, pa čak i malih A3x...:cry: A volim i ta videa u kojima testiraju zvučnike pa stave i Krk rp seriju... ...uh, kakav komad smeća... Ne kažem, za cca. 135€/kom Tannoy su možda i ok, eto crni su...piše "Tannoy"...:rolleyes: Stari Reveal 8 je dobar monitor, čak šta više odličan, ali je za njega moralo da se izdvoji oko 700€ za par! |
Quote:
|
Neznam za ove nove , ali probao sam Tannoy ravael a5 i mogu reci da su odlicni monitori u toj klasi normalno glupo je porediti sa visom klasom A7 itd , precizni su tako da ove mogu toplo da preporucim .
|
Kada sam vec ovde, vlasnik sam vise pari monitora, a jurim sada neke "petice" da kompletiram kolekciju (2X8 inch, 1X 4 inch, i sada jurim te 5 ili 6 incha)
Od firme "mitros Music uzeio na probu novodosle RCF AYRA 5, i dva dana unazad ne mogu da se nacudim! Detalji, stereo slika, odnosi, definicija, tranzijenti, transparentnost, (Englezi kazu "slightly forward sounding) a najlepsa im je osobina sto imaju otvor (port) koji pogresno zovu "Bass reflex" napred, a ne pozadi, tako da nema onog uobicajenog "tutnjanja" i "Mumlanja" koje imaju monitori sa "rupom" pozadi. Mogu da se drze do samog zida, i nema prenaglasenog basa, a saam bas, iako je tako mali zvucnik, precizan, definisan, i ima divnu rezoluciju, i ravnomeran pritisak zvuka, ukratko, VEOMA SAM PRIJATNO IZNENADJEN, a jos lepse je sto misim da su sigurno ispod 400 eura, kolika je ciljna grupa u ovom threadu. ODLICNI!! |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:13 AM. |