![]() |
Re: Problem
Quote:
Već sam poku?ao provjeriti memoriju sa alatima koji su u DOS-u a ne Windowsima pa si isto kompjuter ugasio. :banghead: |
Pokusaj izvaditi memoriju ako je imas u slotovima po jednu gigu ili kako kod vec, pa probaj jedan po jedan slot,vrlo moguce da je u pitanju memorija,imao sam jednom slican problem .
|
Takodje, provjeri da ti otvori za ventilaciju nisu zapuseni... djeluje da kada bilo sta zahtjevnije potjeras, kompjuter zakuca zbog pregrevanja...
Hdd je najsumnjiviji naravno... |
Mislim da je u tvom slucaju najbolje uzeti dobar malj i pogladiti ga odozgo, a onda sve nanovo.:)
Mirisem da ti treba nesto kao Easeus bootable i Win repair disk i jos par alata, dosta srece i novo napajanje. Sretno....;) |
surfer imas virus ... jedino format pa sve ispocetka ...
dodatak : ili hard disk odnesi kod nekog frenda koji ima KASPERSKI pa ga lepo i komotno skenirajte dok pijete slatko vino i mezite prsutu :) mmm ... |
Quote:
Kompjuter normalno radi sve dok ne počnem raditi na Cubase-u ili mala počne igrati igricu na netu. Onda se jednostavno ugasi u stilu " predajem se":) e,da, i kad sam zavrtio antivirus i kad sam zavrtio disc repair se isto ugasio :( |
Hitna promjena ventilatora na procesoru i provjera i eventualna zamjena napajanja, kao sto sam vec naveo.
A onda tek provjera racunara kaspersky rescue diskom koji je bootabilan za eventualne viruse. pozz |
Quote:
Pravac servis:( |
poteraj neki OS sa bootabilnog CD diska, i pusti ga da radi sat vremena da vidis dal pravi probleme
ako ne pravi onda je softverski problem, pa reinstaliraj OS a ako i sa bootabilnim steka onda je hardverski problem, pa teraj u servis ili garanciju |
All times are GMT +1. The time now is 11:06 AM. |