![]() |
Re: Najbolji LEgato-Portamento KONTAKT5 Branoy=skidajte!
lebactijebem...
|
Quote:
|
Znači to je zapravo "ukradena" Kontakt skripta? :D
|
verujem da vam je u racunaru sve pod licencom naravno// neko zna ukrast, pa da svima, neko zna ukrast a ne da nikom..
|
Tako ka?u i da je drug Tito bio mnogo bolji od ovih sad. On je krao, ali i nama davo, a ovi kradu i nikome ne dadu.
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Ma whateva, ne znam za?to se uopće uplićem u raspravu. :banghead: |
tomislave ne razumes nas jezig, dzaba se ja uplicem, pa sta je pogresno u recenici DANAS NAPRAVIO POSTAVKU?? znaci podesio za svirku svirljiv portamento legato sto sam najbolje skontao u toj scripti za solo posto tako ni izbliza nije bilo. vas ovde pola ne razumem , vi na sve imate odgovor, ja cu pravit , krasti sta znam i davati.. a vi podsmevajte se.
|
Quote:
Moj komentar NI u kom slučaju nije bio ciničan (mislim da to razume?) niti omalova?avanje tebi..a to mi nije ni po defaultu mog razmi?ljanja. Naprosto meni nekaj ne ?tima..kaj neznam:confused:. Zato te i upitah za obja?njenje da vidim ?to se događa samnom ilti mojim Kontaktom..pa i zato stavih :confused:. Bo?e moj pa gdi sam pogre?io..? |
Ma ja zapravo nisam htio odgovarati, jer nisam siguran na ?ta se odnosilo to da ne znam jezik. Ako je u pitanju srpski, to ne prolazi, jer sam pola srbin, pola hrvat, hahah :rotfl:
Naprosto mi je bilo nelogicno napisati "napravio postavku" ako sam ju iskopirao. Ma nebitno... :) Zabrijao sam. |
All times are GMT +1. The time now is 03:48 AM. |