Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Pravopis! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=41005)

Rhino 28-03-2012 03:08 PM

Re: Pravopis!

Quote:

Originally Posted by Jan (Post 325981)
Mene recimo mrzi da kucam kukice, godinama kucam bez njih i savrseno dobro se snalazim i razumem kad neko kuca bez kukica kao recimo ja :)

Nije problem da se kuca sa kvačicama i kukicama, ali me smara iz nekog samo meni razloga. Odnosno jedan od razloga je taj, ?to kad promenim tastaturu na srpski z i y zamene mesta, a neretko kucam i engleski i srpski paralelno sa vi?e ljudi, a jezivo sam naviknut na raspored z i y koji se rotiraju kad se tastatura promeni.

Potpuno, ali potuno ista stvar!

Danilo S 28-03-2012 03:28 PM

Ja npr. uvijek imam "serbian latin" tastaturu. Jo? od prvog računara.

vasko 28-03-2012 04:14 PM

i olovkom pisem celavicu

spidermusic 28-03-2012 04:51 PM

Pisanje fontovima kojima raspolazemo nije greska, ali je greska ne sastavljati i ne razdvajati reci koje po pravopisu treba pisati ISPRAVNO. Hvala svima koji citaju i komentarisu ovu temu, a posebno onima koji pisu ISPRAVNO.

Znak, potrudicu se da postupim po tvojoj preporuci. Vidi se da si vrsan znalac. :)

SumAnuT 28-03-2012 05:00 PM

Gledam pre neki dan tv i kaze tadic- sta vama fali ovde da obavljate bolje svoj posao? :)

Znak 28-03-2012 05:11 PM

Quote:

Originally Posted by spidermusic (Post 325993)
Pisanje fontovima kojima raspolazemo nije greska, ali je greska ne sastavljati i ne razdvajati reci koje po pravopisu treba pisati ISPRAVNO. Hvala svima koji citaju i komentarisu ovu temu, a posebno onima koji pisu ISPRAVNO.

Po meni je gre?ka pisati da ti se sviđa bas gitara ako ti se sviđa ba? gitara.

Quote:

Znak, potrudicu se da postupim po tvojoj preporuci. Vidi se da si vrsan znalac. :)
Nisam neki vrstan poznavalac. Zato nikad ne ispravljam ničiji pravopis na forumu, izuzetak je jedino kad neko pokrene temu o pravopisu.

spidermusic 28-03-2012 05:18 PM

Ne ispravljam ni ja nicije pisanije, samo skrecem paznju da je lepo pisati ispravno i to je sve.

awacs 28-03-2012 05:30 PM

Lepo je i pišati ispravno.

Pozdrav,

Vasa

Znak 28-03-2012 05:53 PM

Quote:

Originally Posted by spidermusic (Post 326001)
Ne ispravljam ni ja nicije pisanije, samo skrecem paznju da je lepo pisati ispravno i to je sve.

Ne zameri, ?alim se malo. Radije bih pametovao o muzici, ali u ovoj oblasti sam jači, pa jedva dočekah priliku da malo popujem.

Eto, DaBear oće namerno da pi?e pogre?no, zna kako treba ali voli da pi?e "neznam", "nemo?e", itd. I ?ta da mu radi?... Nek pi?e kako mu volja.

Znak 28-03-2012 05:56 PM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 326004)
Lepo je i pi?ati ispravno.

Pozdrav,

Vasa

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

All times are GMT +1. The time now is 08:04 PM.