![]() |
Re: Liquipel
Quote:
Uh, gledao sam i to... Baterija 2 nedelje...fuck yeah! Nije ni toliko što je gadan, ali što koooštaaaaa.... Najgovnjiviji model je 3-4 glave... |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sonim RULA za te stvari. Da ne pricamo o tome da je NEPOLOMLJIV. Ja ga jos nisam uzeo, jer sam sve u love/hate odnosu sa cenom. Ali vidi, sto kaze moj kum,nije to skupo nego smo mi klosari :) |
Quote:
Ahaha, pozdravi kuma! :D Pa koristim za mail, i tako nešto da zvirnem neki info, ali u malom obimu...! Pozivi, malo poruka, po koji mjuz, kad sam na roštiljanju ili kotlićanju za radio/mp3...eto da tandrče... Ali da, gledao sam ih, i stvarno su životinje od telefona....! :shock: Pazi ovo krme!!! Dobiješ i "ključ" za njega...!!! Ehehe.... <iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/TRGTY0z6-Rg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
imas u uscu u big bangu ja sam tamo gledao ... ja ne koristim nista od tih interneta na telefonu, to me smara...a ovi plastikanci su mi realno glupost...
sa druge strane, ovo kad kupis ne menjas...a znas da nam je u prirodi da menjamo ponekad stvari cisto ono :) |
HTC Desire S ovde. Nemam zamerki. jedino usrana FB aplikacija buguje nenormalno, ne verujem koliko im vremena treba da skontaju. Na bateriju sam se navikao, i ni u najavi me ne zanima to kao mana, spram svega zasta ga jebeno koristim. Laptop palim samo kad sam kuci, ne nosim ga nigde sa sobom, a kontstantno sam online i na FB, i na skype (IM i VOIP), i svi mailovi mi tu stizu, nisam ni instlairao na laptopu mail client. Taj NOTE mi je bizarno prevelik, ne verujem da su to ljudi progutali.. uzmite tablet bree
|
Quote:
Sent from my Desire HD using Tapatalk |
All times are GMT +1. The time now is 07:13 PM. |