![]() |
Re: USB mikrofoni
Ja se izvinjavam, cemu zapravo sluzi ovaj kabl ? To je u stvari konverter ? I preamp ? Objasnite ako vam nije tesko ?
|
Obichan kabal, nishta vishe... daje mogucnost da se mikrofon ukljuchi
u usb hmm ne bih mogao da ga nazovem konvertorom... nishta specijalno... :) @Big Bockie Ok, tako neshto je bilo i ochekivano... Ja sam predvideo da mora da bude USB, mislim da nema tako jeftin "sakajp mic"... Mada opet ne znam koliko ni taj kabal koshta... al ako je samo za ideju onda definitivno ne terba bacati pare... ako se ne mora... ;) |
Shta?! Sad je Audio-Technica AT2020 USB skoro 180e hmm zar nije bio oko 100-120e :banghead:
|
Znači nema nitko taj Behringer ili Samson?
|
Quote:
2020 usb ne sme biti više od 150! Insistirati na ceni, bla,bla... Toliko je (oko 120) koštala "obična", a USB je uvek kod svih nešto skuplji od "običnih", jer je to "feature"... "Kabl" ima konverter... ...koji se nalazi u konektoru...! |
Samo sa `nako bacio pogled na cene, ponela me pricha...
A nekako se najvishe prichalo bash o tom modelu, pa zato... :) Maaa kabal :P @Surfer Nisam imao priliku da vidim ni da chujem... |
Ima još jedno sjajno rešenje!
Čika Surf, sjajna spravica koja se zove Zoom H1 , koja je terenska stereo snimalica, u novom izdanju radi i kao USB mic...! To je nešto oko 90-tak €, a dobiješ dva skroz fina mikrofona i terenski mp3/wav snimač... Danas nešto zveram, pa te se setih, vredi razmisliti.... poz' |
Quote:
Lijepa spravica ali mislim da bi to bilo nemoguća misija jer ja moram snimiti vokal na svoj demo aran?man u Cubase ?to bi značilo da prvo stavim svoj demo na taj Zoom pa onda snimim vokal pa onda sve vratim u Cubase ali trebam vratiti tako da bude u syncu . Tko će ovo čudo sinkronizirati sa Cubaseom i jo? da radi sve bez problema. Mislim da nema ?anse |
Quote:
Sprava je i USB MIKROFON!!!! (sa updateom firmvera, ili nova ver sa vec ubacenim frmwr) Dakle ubodeš u usb i imaš mic (ili oba, pročitaj pdf) sa kojim snimaš sta hoćeš !!! Posle iščupaš iz usb i nosiš gde hoćeš i usput snimaš (jer je terenski snimač), pa vratiš i ubaciš snimljeno u komp, ili koristiš opet kao USB mic.... |
Quote:
Znači mo?e funkcionirati i samo kao mikrofon koji ide direktno u Cubase :) |
All times are GMT +1. The time now is 12:15 PM. |