![]() |
Re: s/p-dif ogranicenje...?
Quote:
Imas li podatak (nema ga u manualu), koliki je HPF na ulazima Lynxa (ima opcija da se chekira)? Nije mi jasno samo zasto sve super radi na 44,1 a na 88,2 nece..... a vrhunska je budzevina, za malo para odlicna rabota:D |
Quote:
i meni sve lici na problem sa samim protokolom |
Quote:
Gde ima opcija da se chekira? Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Preporucujem ti da ga ne diras. pogledaj u http://www.asahi-kasei.co.jp/akm/en/...5394a_f03e.pdf ... 16. strana... :shock: |
Quote:
a proradilo je tako sto je RME master i to preko s/p-difa, bez word clocka..... i danas sam probao ovo, ali tek radi kada je s/pdif consumer a ne profesional :confused:.... i naravno SRC off |
Quote:
Professional je samo AES3... Moguce je da ako si setovao na RME da s/p dif bude "professional" onda si trebao samo da stavis na L22 da format bude AES/EBU... E ako je to slucaj onda su u RME svi cirkuzanti... :shock: |
Quote:
a cek malo, AES3 ne mora da se vodi balansiranim kablovima, radice i koaksijalnim 75omskim (kao za s/p dif)....samo stavim profesional na obe strane? |
Quote:
(lynx ima "s/p dif" putem SAMO balansiranog kabla, imas koaksijalni adapter da zabodes ... ali kabl je AES) EDIT: ili drugim recima: otkud AES zna da nije S/P DIF? :D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:52 AM. |