![]() |
Re: jel ima alternativa ovome ?
Imam odlican plan :-) ionako nemam novaca da napravim to sve (tocno kako treba) i vjerujem da cu za jedno 5-6 godina uvidjet brrrdo gre?aka i nauciti novih stvari, a do tad ce taj laminat sigurno vec biti za zamjenu :-) pa eto....Haha plan mi je ocajnicki....
A pitanje kako se to radi se odnosi na neki plivajuci pod..vidio sam da ekipa napravi isto ono ?to rade sa zidovima - drveni ro?tilj, napunjen kamenom vunom, osb ploce, na to stavljaju laminat, parket - varam li se? |
Quote:
Ako je na pesku (stara gradnja), onda mislim da je bolje da se stavi ispod parketa jos dva sloja OSB unakrsno montiranih ploca, a preko starog brodskog poda |
Quote:
Quote:
|
a 2-3 sloja osb-a ? :-)
Je sve ima smisla...hvala...nije da cu to sve radit sutra..ali kroz koji mjesec...pa imam dosta vremena za razmi?ljanje... Prava stvar svega je ovakva: novce koje imam ce biti dostatni samo za betona?u i izolaciju zidova(od vlage, rezanje cigli) ... ugradnju vrata koja sam vec nabavio i to je to...planirao sam onda sve ostalo samo prividno napraviti (kako je i sad) trstiku na zidove, tepih ili linoleum na beton (koje bi također morao kupiti i ne bi me iza?ao manje od 200 eura kolko sam platio 40 kvadrata laminata) a onda sređivati zid po zid kako skupljam pare...kredit ne dolazi u obzir...samo me strah, da li cu moci mijenjati taj laminat i ugrađivat parket i ostalo ako su zidovi već akusticki izoplirani (da li se mo?e rezat, nado?tukavat itd) |
ups...sku?io sam da sam pitao glupost, po?to bi se pod trebao raditi nakon ?to su zidovi napravljeni...jel tako...a ?to ako recimo ne izoliram control room, a nakon nekog vremena se odlucim ga izolirati..jel mogu onda re?etke drvene ici na taj pod koji je vec napravljen??
|
Quote:
Kao kad lik dodje u apoteku i pita "jel' imate banane", i kad mu kazu da ih ne drze on pita "a kada ce te ih dobiti"... :) |
:-D ahaha...ok ok....al pitao sam tamo:' a ?to je sa 2-3 sloja osb ploća na podu?
|
Quote:
Moze se praviti pod i od osb. Eomsy je pravio |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:12 PM. |