![]() |
Re: Rambo Amadeus, produkcija
Quote:
Sve ?to hoće? i mo?e? da nam ka?e? o nastanku tog albuma biće prihvaćeno sa zahvalno?ću. Ja sam iz druge ruke saznao jedan detalj o nastanku one pesme sa Knezom "Ne kukaj nam đede Niko". Navodno su se prepirali čiji će đed da uđe u pesmu, pa kad nisu mogli da se dogovore onda je ispalo "E kad ne mo?e moj đed, onda neće niko!" I ostade Niko. |
Quote:
@Znak: gitara na M-91 je pomenuti Telecaster Thinline u Hughes & Kettner Crunch Master, pa u Valley People dyna~mite kompresor, pa na traku. I wah-wah pedala tu i tamo. Koliko se sećam, nigde ni?ta vi?e od toga. Nije bilo nikakvog zanovetanja po?to je vladalo nekakvo op?te poverenje između nas četvorice koji smo stalno bili u studiju. Oba?ka smo i van studija provodili dosta vremena zajedno, ?to nije neva?no. Pozdrav, Vasa |
Uuups! Malko mi se sve izmeshalo u glavi....
|
Quote:
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
E drago mi je da je ziv i zdrav....a za ostalo cemo lako:).Nadam se da cu imati prilike uskoro da ga sretnem.Te 91-ve nam je na Dorcolu u Adamovom studiju radio neke snimke.Koliko znam i taj studio ne postoji odavno i bio je dosta skromno opremljen,mada nam je i to sto su imali bilo previse:)....ali za Adama i Gucu imam samo reci hvale jer su nas maximalno ispostovali tamo.
|
uzivam chitajuci. :)
|
Quote:
Quote:
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Vidim, tu počinje nekakvo nadmetanje, ko je vi?e izlapeo
|