Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Beyonce - End of Time REMIX COMPETITION 4.000$ (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=40460)

Surfer 09-02-2012 11:00 PM

Re: Beyonce - End of Time REMIX COMPETITION 4.000$

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 322497)
Pa takmicenje samo za Engleze i Irce (England and Ireland) . OK?
pise u "terms & conditions"

Ja nemam pojma o kakvim ti Ircima i Englezima pi?e?.
Natječaj je otvoren za bilo koga u svijetu :confused:

DaBear 09-02-2012 11:21 PM

Quote:

Originally Posted by Surfer (Post 322504)
Ja nemam pojma o kakvim ti Ircima i Englezima pi?e?.
Natječaj je otvoren za bilo koga u svijetu :confused:

jbmkiga..? ovde sam nesto procitao.... nije bas jasno..:confused:http://www.beyonceonline.com/us/endoftime/rules/ie

Surfer 10-02-2012 07:53 AM

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 322506)
jbmkiga..? ovde sam nesto procitao.... nije bas jasno..:confused:http://www.beyonceonline.com/us/endoftime/rules/ie

Aha, ti dobiva? "rules" za Ireland i UK a ovdje su "rules" za US. :shock:
http://www.beyonceonline.com/us/endoftime/rules/us

Sorry, nisam znao da ti ima? druge podatke:ups:

Ali nema veze, to su samo "rules" za te teritorije, ne radi se o tome da učestvuju samo ljudi iz Amerike i UK.

Ovdje sve ka?e:
"Entrants understand that they are competing with individuals outside the Rules Territory. Entrants outside the Rules Territory must consult the rules for their jurisdiction. "

Makar, neda mi se raditi kad sam vidio da u prvih 24 sata ima 120 remixa submitted .
NEma ?anse da će itko čuti bilo ?to anyway.

Ali nije mi jasno otkud 120 remiksa prvi dan.
To mi malo "smrdi". :)

DaBear 10-02-2012 10:20 AM

Quote:

Originally Posted by Surfer (Post 322510)
Aha, ti dobiva? "rules" za Ireland i UK a ovdje su "rules" za US. :shock:
http://www.beyonceonline.com/us/endoftime/rules/us

Sorry, nisam znao da ti ima? druge podatke:ups:

Ali nema veze, to su samo "rules" za te teritorije, ne radi se o tome da učestvuju samo ljudi iz Amerike i UK.

Ovdje sve ka?e:
"Entrants understand that they are competing with individuals outside the Rules Territory. Entrants outside the Rules Territory must consult the rules for their jurisdiction. "

Makar, neda mi se raditi kad sam vidio da u prvih 24 sata ima 120 remixa submitted .
NEma ?anse da će itko čuti bilo ?to anyway.

Ali nije mi jasno otkud 120 remiksa prvi dan.
To mi malo "smrdi". :)

ima puno dokonog naroda i lozaca...+ niko ne provodi dovoljno remena na tme , nego izbubaju za jedno popodne. Zato ih ima vec 120 komada!!

Bice sigurno 4-5 hiljada mikseva (Za Shakira competition je bilo nesto malo vise od 4,000 !!)

Cela poenta je u Facebook marketingu - like like like like like do besvesti !!!
Besplatna reklama koja se sama od sebe siri (sherovanjem itd) na Facebooku i Soundcloudu...

Sony (koji opet organizuje comp) nije ispunio nista od onog sto su rekli za Shakira remix comp - nisu stavili pobednika (kojeg?) na nijedan Shakirin web sajt ( a trebalo je na 3), nisu nigde objavili ko je pobedio, (ako jesu..onda je negde zamuljano) i ko zeli da sazna pobednika, da posalje pismo na njihovu adresu.."blah blah.." nije nego !

Surfer 10-02-2012 10:45 AM

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 322519)
ima puno dokonog naroda i lozaca...+ niko ne provodi dovoljno remena na tme , nego izbubaju za jedno popodne. Zato ih ima vec 120 komada!!

Bice sigurno 4-5 hiljada mikseva (Za Shakira competition je bilo nesto malo vise od 4,000 !!)

Cela poenta je u Facebook marketingu - like like like like like do besvesti !!!
Besplatna reklama koja se sama od sebe siri (sherovanjem itd) na Facebooku i Soundcloudu...

Sony (koji opet organizuje comp) nije ispunio nista od onog sto su rekli za Shakira remix comp - nisu stavili pobednika (kojeg?) na nijedan Shakirin web sajt ( a trebalo je na 3), nisu nigde objavili ko je pobedio, (ako jesu..onda je negde zamuljano) i ko zeli da sazna pobednika, da posalje pismo na njihovu adresu.."blah blah.." nije nego !

Thanks.
Znači gubljenje vremena :)

darkstar 11-02-2012 01:08 PM

Ajde bre bagro jedna, pustite pricu dal je gubljenje vremena ili ne, ajde malo da se zezvecimo,i ja cu da ucestvujem u ovome, a i nadam se jos clanova rumskog... ajd da vidim sta mogu da uradim sa muzikom koja me totalno ne dotice. Pazi, gubljenje vremena je svakako, ali vise je hobi varijanta :)

Mada pored vas dvojice (dabear i surfer) nemam sanse :) A voleo bi da zabode neko sa nasih prostora, cisto da se malo kurcimo :) :) :)

Jel smemo da objavljujemo ovde remixe, pa da makar medju sobom pricamo o tome?

Rumski ekipa NAVALJUJ :)

Surfer 11-02-2012 01:16 PM

Quote:

Originally Posted by darkstar (Post 322634)
Ajde bre bagro jedna, pustite pricu dal je gubljenje vremena ili ne, ajde malo da se zezvecimo,i ja cu da ucestvujem u ovome, a i nadam se jos clanova rumskog... ajd da vidim sta mogu da uradim sa muzikom koja me totalno ne dotice. Pazi, gubljenje vremena je svakako, ali vise je hobi varijanta :)

Mada pored vas dvojice (dabear i surfer) nemam sanse :) A voleo bi da zabode neko sa nasih prostora, cisto da se malo kurcimo :) :) :)

Jel smemo da objavljujemo ovde remixe, pa da makar medju sobom pricamo o tome?

Rumski ekipa NAVALJUJ :)

Pa , ja bi, ali mi se ne da ako je tako kako ka?e Da Bear.

Osim toga samo poslu?ajte top tri najpopularnija remixa, koji imaju najvi?e glasova.

Samo su pustili sve kanale-stemove i nazvali to remixom ali valjda imaju
12 000 frendova na Fejsu koji glasaju za njih.

Whatever:)

AudioStorm 11-02-2012 02:18 PM

Ajde stvarno,pokusajte ti i Vrach (mada je Vrach radio za Shekiru i bili smo ukljuceni u lajkovanje,mada eto nista nisu javili,zato se i Vrach smorio,hehe:D),ne sumnjam da ce to biti odlicno !

Ako se budes kanio,nista od svega...ovako ko zna...napravicemo jednu infrastrukturnu podrsku preko Rumskog,spremicemo se za bjesomucno lajkovanje na FB i ko zna,mozda ga ubodes ;)

Sto veli darkstar - NAVALJUJ :D

darkstar 11-02-2012 03:09 PM

E,a kako ustanovite koji je tempo pesme? Nesto rucno ili ... ?

DaBear 11-02-2012 03:50 PM

Quote:

Originally Posted by darkstar (Post 322639)
E,a kako ustanovite koji je tempo pesme? Nesto rucno ili ... ?

pa da ! Malo na uvo, malo na oko...
Ja stavim 4 takta u loop, otkucam tap tempo uz ta 4 takta i vidim hoce li da "sedne" u grid...onda malo doteras tempo rucno...i gotovo!

AJMO RUMSKI !!! U NAPAD NA BIJONSU !!!! hehehehe...:rotfl:

Ako budem smislio neku dobru foru - mozda skucam nesto. A za "lajkove" cemo lako :wink:

All times are GMT +1. The time now is 02:18 PM.