![]() |
Re: Pomoc
+1 za studio one !
|
ableton zna da promeni tempo tj da ga 'prepozna' ..moze rucno da se namesti..kliknes na sempl koji hoces pa dole u opcijama ..nemam sad instaliran..
nisam mogao da nadjem onu temu gde se prica o problemu sa renderom i glasnocom ..evo sad sam na studiju 1 i isto (nije mi plejer smanjen) i koliko sam shvatio u drajverima koji se koriste za rad i slusanje je stvar ..izgleda da kad mi soft radi na asio drajverima to sve zvuci bolje i glasnije ..kad renderujem i slusam na plejeru to je skoro duplo tise i losije .. |
izvalio sam u chemu je problem :)
reseno hvala svima |
Bili bi i mi zahvalni, ja sigurno kada bi rješenje podijelio sa nama. Ableton koristim samo za live act. O ostalim njegovim funkcijam pojma nemam. Pozdrav
|
izvinte , zaboravih :)
pazi ovako kad ubacish sve kanale u ableton videcesh dole u sample view ili kako se vec zove da na svakom kanalu nije tacan bpm , i da bi ga postavio na tacan bpm morash da ugasih warp pa upalish pa ugasish i tako na svakom kanalu i onda idesh redom po svakom kanalu uvecash ga , i vidish da je start point marker za delic sekunde na pogresnom mestu i svaki lepo vratis na pocetak i to je to :) kapirash? |
Eto vidi? to sam i sam znao. Naime ja koristim Live tako ?to imam matrice pripremljene tako da svaku imam kroz 8 kanala (AKAI APC20) i eventualno do 20ak audio klipova. Jednom sam namjestio sebi fajl koji mi slu?i kao preset i poslije kada je nova pjesma samo mjenjam semplove. Dvije godine radim u njemu a znam samo za ovo. To je jedini audio program s kojim radim toliko dugo a da ga ne znam u du?u.
|
Quote:
+600 za Studio One |
All times are GMT +1. The time now is 12:30 AM. |