Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Harrison Mixbus (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=40351)

DADDY Z 17-02-2012 04:52 PM

Re: Harrison Mixbus

nikakav pomeraj po pitanju stabilnosti...i bug-ovi su tu..

tajsam 18-02-2012 12:09 AM

Do?o harrison u pekaru, i kupijo burek:cool3:

OFF 20-02-2012 12:22 AM

par proteklih sati sam se igrao sa kanalima koje sam izbacio iz Cubasea u Harison....

totalno sam zbunjen... prvo - zvuk -drugaciji je (meni se vise dopada)... e sad, da li je to placebo, da li posledica saturacije koja je odmah tu u mixbusu, ili nekog logicnijeg analognog starog nacina mixanja, koje te tera da vise slusas -manje gledas, to ne smem da kazem. Cak mi program nije ni bug-ovao..... ali je izgleda bug u glavi onoga ko je ovo osmislio..... ok, vekovima koristim Cubase, ali sam se onomad u studio one snasao cas posla (i jako mi se dopao), kao i svojevremeno u PT......a ovde je citava nauka postaviti insert, send..... kao i gomila drugih osnovnih operacija... od glupavog pomeranja fadera.....u editovanje se nisam udubljivao..... generalno, prerano za zakljucak, ali se nadam da ce neki veliki igrac ukrasti nesto od ovog Harrisona i da cemo dobiti veliku virtualnu soft mixetu koja lici u svakom smislu, a ima operatinost jednog soft-a....

digitalbekus 20-02-2012 05:15 AM

harison je do j... probao pre neki dan tvrd a istovremeno i mekan zvuk izgleda da je doslo vreme da se hardverske miksete nose na otpad ili bacaju u dunav da ne smetaju narode probajte pa odlucite isto vazi i za ostale DAW sekvencere kao sto bi moj drugar NOLE rekao oterao ih je u kucicu:rotfl:

OFF 20-02-2012 07:17 AM

Quote:

Originally Posted by digitalbekus (Post 323277)
harison je do j... probao pre neki dan tvrd a istovremeno i mekan zvuk izgleda da je doslo vreme da se hardverske miksete nose na otpad ili bacaju u dunav da ne smetaju narode probajte pa odlucite isto vazi i za ostale DAW sekvencere kao sto bi moj drugar NOLE rekao oterao ih je u kucicu:rotfl:

pa ne znam bas......zvuk ok, ali sve ostalo je jos daleko od toga da se predje na ovo kao sredstvo rada u profi studiju (koji radi za lovu i ima klijente)

alen 20-02-2012 07:57 AM

Zvuk je stvarno nenadjebiv.Ocigledno je da se mora cekati neki valjani update.Ne znam kako se ponasa na OSX-u, i Linuxu,dali je isto toliko bagovit?

quake2 20-02-2012 11:44 PM

Koliko se secam verzija 1.0 je znala da zabaguje u osx-u,nista strasno....ali sekvencer sto rece cika off nije bas za profi namene.Cak me ni zvuk nije nesto odusevio.Sve je to jos u povoju i pitam se cemu sve to???

djzolika 21-02-2012 12:46 AM

Nisam imao puno vremena da se igram sa njim, ali na osnovu dosada?njeg iskustva, ni na OSX-u ne bih rekao, da ba? radi kao podmazan, ali je svakako stabilniji nego pod Windowsom. I dok recimo pod windowsom većinu vst pluginova (jo?) ne učitava (na primer nema ?anse da učita waves), dotle na OSX ladno učita sve AU pluginove (naravski i waves).

DADDY Z 21-02-2012 06:25 AM

na OSX mnogo bolje radi

digitalbekus 24-02-2012 12:00 PM

pa slazem se ima bagova sa vst i jos ponesto ali saund je vrh veoma mi se dopada najvise od svega podseca na analog saund mislim da ima sjedinjene prednosti i digitalnih sekvencera a i analognih miksera u jednom

All times are GMT +1. The time now is 08:02 AM.