Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Analogija (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=148)
-   -   Kviz Pogodi miksetu (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=40334)

Bockie 27-01-2012 12:01 AM

Re: Kviz Pogodi miksetu

E da, da ne zaboravim, ja sam slušao tako što sam nasnimio na kotur žice (recording wire) na snimaču iz 1833. i onda naslonio tubu na radijator kod komšije prekoputa i onda ćaletov stetoskop stavio na cev podstanice za grejanje u susednom ulazu u podrumu gde je jako hladno jbg...

:vitez:

:D

Everbeatz 27-01-2012 12:10 AM

Ja slusao na kasetofonu iz 70tih

Bockie 27-01-2012 12:19 AM

...pa ne, nego gledam, svi se nešto u startu ogradjuju...:kesa:
:D

Nema veze, ajmo lepo, evo stavio sam je kao "sticky", odlična je tema, čika Surfere svaka ti dala, ajmo dalje...!

Znak 27-01-2012 08:27 AM

Tara-Work it out radio edit mp3 - Mackie
Tara-Work it out radio remix mp3 - SSL
Tara-Work it out remix 5 mp3 - Quartz

awacs 27-01-2012 10:59 AM

Ja bih rekao ovako:

Tara-Work it out radio edit mp3.mp3 - Soundtracs
Tara-Work it out radio remix mp3.mp3 - Mackie
Tara-Work it out remix 5 mp3.mp3 - SSL

... ali kako god bilo mislim da je pravo pitanje: "koji studio ima najbolje slu?anje?". Po?to se u sve tri verzije čuje da je miksao neko ko ume da postigne ono ?to je naumio, pod uslovom da čuje ?ta se zaista de?ava. U tom smislu mislim da i kvalitet monitoringa mo?e da se navede istim redosledom kojim sam naveo fajlove (od najgoreg ka najboljem).

Pozdrav,

Vasa

boggy 27-01-2012 11:12 AM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 321317)
.........
... ali kako god bilo mislim da je pravo pitanje: "koji studio ima najbolje slu?anje?". Po?to se u sve tri verzije čuje da je miksao neko ko ume da postigne ono ?to je naumio, pod uslovom da čuje ?ta se zaista de?ava. U tom smislu mislim da i kvalitet monitoringa mo?e da se navede istim redosledom kojim sam naveo fajlove (od najgoreg ka najboljem).........

BRAVO! Monitoring i akustika rade zajedno, btw.

awacs 27-01-2012 11:13 AM

Quote:

Originally Posted by boggy (Post 321318)
BRAVO! Monitoring i akustika rade zajedno, btw.

Pa da, kad ka?em "monitoring" ne mislim na "monitore" nego na "zvuk u prostoru".

Pozdrav,

Vasa

tajsam 27-01-2012 12:04 PM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 321317)
Ja bih rekao ovako:

Tara-Work it out radio edit mp3.mp3 - Soundtracs
Tara-Work it out radio remix mp3.mp3 - Mackie
Tara-Work it out remix 5 mp3.mp3 - SSL

... ali kako god bilo mislim da je pravo pitanje: "koji studio ima najbolje slušanje?". Pošto se u sve tri verzije čuje da je miksao neko ko ume da postigne ono što je naumio, pod uslovom da čuje šta se zaista dešava. U tom smislu mislim da i kvalitet monitoringa može da se navede istim redosledom kojim sam naveo fajlove (od najgoreg ka najboljem).

Pozdrav,

Vasa

pa mislim ako nam treba dobar monotoring da bi culi koji je ssl onda to nema nikakvog smisla.ssl i sluzi tome da bi bio "SSL" i na bilo kojem zvucniku čak i na takozvanom mono tranzistoru koji je slusala moja prababa.to je moje misljenje.

awacs 27-01-2012 12:06 PM

Quote:

Originally Posted by tajsam (Post 321328)
pa mislim ako nam treba dobar monotoring da bi culi koji je ssl onda to nema nikakvog smisla.ssl i sluzi tome da bi bio "SSL" i na bilo kojem zvucniku čak i na takozvanom mono tranzistoru koji je slusala moja prababa.to je moje misljenje.

Aj' pročitaj jo? jednom ?ta sam napisao pa se onda javi. Mo?e?

Pozdrav,

Vasa

tajsam 27-01-2012 12:10 PM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 321329)
Aj' pročitaj još jednom šta sam napisao pa se onda javi. Može?

Pozdrav,

Vasa

a jebiga debil.procito sam ono brzinski bez razumjevalja!sorry!
zapravo nisam ni procito nego cim sam vidio recenicu "koji studio ima najbolje slušanje?" reko sam mu idem.........

All times are GMT +1. The time now is 07:10 PM.