![]() |
Re: Kviz Pogodi miksetu
E da, da ne zaboravim, ja sam slušao tako što sam nasnimio na kotur žice (recording wire) na snimaču iz 1833. i onda naslonio tubu na radijator kod komšije prekoputa i onda ćaletov stetoskop stavio na cev podstanice za grejanje u susednom ulazu u podrumu gde je jako hladno jbg...
:vitez: :D |
Ja slusao na kasetofonu iz 70tih
|
...pa ne, nego gledam, svi se nešto u startu ogradjuju...:kesa:
:D Nema veze, ajmo lepo, evo stavio sam je kao "sticky", odlična je tema, čika Surfere svaka ti dala, ajmo dalje...! |
Tara-Work it out radio edit mp3 - Mackie
Tara-Work it out radio remix mp3 - SSL Tara-Work it out remix 5 mp3 - Quartz |
Ja bih rekao ovako:
Tara-Work it out radio edit mp3.mp3 - Soundtracs Tara-Work it out radio remix mp3.mp3 - Mackie Tara-Work it out remix 5 mp3.mp3 - SSL ... ali kako god bilo mislim da je pravo pitanje: "koji studio ima najbolje slu?anje?". Po?to se u sve tri verzije čuje da je miksao neko ko ume da postigne ono ?to je naumio, pod uslovom da čuje ?ta se zaista de?ava. U tom smislu mislim da i kvalitet monitoringa mo?e da se navede istim redosledom kojim sam naveo fajlove (od najgoreg ka najboljem). Pozdrav, Vasa |
Quote:
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
zapravo nisam ni procito nego cim sam vidio recenicu "koji studio ima najbolje slušanje?" reko sam mu idem......... |
All times are GMT +1. The time now is 07:10 PM. |