![]() |
Re: Houston, we have a problem!
Nema ovo veze sa istinom... Bihacki aerodrom Zeljava koji se vidi na snimku je pravljen da bude aerodrom, a ne svemirska stanica. Odakle visina za svemirsku stanicu ??? Odakle razorenoj zemlji posle WWII para za istrazivanje svemira kad nisu znali da'l su dosli il' su posli... Totalne gluposti. Mozda neka sitna spijunaza preko Tita od rusa do amerikanaca... mada ni to neverujem.
|
Ma danas vise ni postenog dokumentarca ne mozes pogledati. Sve sama proseravanja, propaganda i sta drugi kazu, nije istina!
|
|
Quote:
GE-NI-JA-LNO! :rotfl: http://slikaiprilika.bandcamp.com/ |
Mislim da je ključna ličnost u celoj priči major Tom i nadam se da ćemo u trećem nastavku, posle Space Oddity i Ashes To Ashes, od Dejvida Bouvija konačno dobiti pravu istinu o njegovom boravku u orbiti i o tome da li je Tom zaista astronautsku obuku zavr?io u Titovoj pećini kod Drvara!
|
Bash!
|
Tito je hteo da ode u svemir kako bi dokazao komunistima da bog ne postoji.
|
Genijalno. Ko od nas nekih volio povjerovati ovo? To bi značilo da smo za malo bili mo?da pod nekim povoljnim okolnostima neko, mi, Jugoslavija - don't f### with us! Zamislite kako bih Dabear mogao da zacepi Britancima usta...da nas nije bilo...! Stvarno primamljivo za povjerovati. Otvorio bih novi topoc na gearslutz, poklopio sve Amere sto se k###e!!
Samo: "Odakle razorenoj zemlji posle WWII para za istrazivanje svemira kad nisu znali da'l su dosli il' su posli... Totalne gluposti. Mozda neka sitna spijunaza preko Tita od rusa do amerikanaca... mada ni to neverujem." Ko ga j##e! Saljem dalje... |
Quote:
Jedini aktivni rudnik je bio u Kalni blizu Zaječara, a i ta ruda je bila jako slaba. Ka?e mi majka da su im Amerikanci koji su dolazili u obilazak "skidali kapu" ?to iz tako lo?e rude izvlače toliku količinu korisnog materijala. Ka?u, njima bi to bilo neisplativo. Izvinjavam se na off-topicu, ali sve to ide u prilog pravljenja spiska (u najmanju ruku neobičnih) skupih i zahtevnih projekata u zemlji koju zaista u to vreme "kuče nije imalo za ?ta da ujede". Pozdrav, Vasa |
NASA demantovala reditelja..!!! Neka dvojca rekli da nisu kupili nista od Tileta..
Ok, idemo dalje... James Bond je srbin!!! Dušan — Duško Popov (rođen 1912. u Titelu, Austro-Ugarska, danas Srbija, umro 1981. u Londonu, Velika Britanija) imao je tajno (kodirano) ime Tricikl, ali istovremeno tako se nazivala i špijunska mreža u koju je on bio uključen. Prema Nešenel Inkvajeru, autor Ijan Fleming po ugledu na njega zasnovao je poznati lik tajnog agenta Džejmsa Bonda... http://www.youtube.com/watch?v=DxAnqRXUdlM :D |
All times are GMT +1. The time now is 03:43 AM. |