![]() |
Re: The vice guide to the balkans
Quote:
|
Quote:
I da, što kaže Arthur - Brena je umela da peva (ili je bar imala sluha), za razliku od ovih kalaštura. Tako da po mom mišljenju Bata Kovač ima pravo da se ogradi od "njih" (turbo producenata) pošto, bar koliko ja znam, nije radio sa dro(p)ljama bez sluha. Pozdrav, Vasa |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
http://www.rumski.com/forum/showpost...15&postcount=1 Sa?a Popović skida kajmak. Pozdrav, Vasa |
znali ko od vas kako se skida video sa ovog sajta? nece download helper i real player da prepozna:(. a skupljam ja ovo sve sto je ovako zanimljivo.
|
Quote:
pored opsteg (")prostituisanja(") koje spada u temelje estradne, medijske, politicke scene i siri se galopirajucim brzinom, ti si uzeo na zub akterku marginalnog znacaja... U ovim jadnim okolnostima samo je pitanje trenutka kada ce i tebi i svima nama doci red da po...mo za malo hleba i zdravlja:banghead: Turbo scena je finansijski uspesnija ali i ostatak muzicko/medijske bare nije drugaciji sto se tice kvaliteta i nacina na koji se generalno uspeva tj dolazi do veceg/velikog posla.. da ne pricamo o onima koji radi svojih interesa blokiraju skoro sve puteve... (muzika? tjah, otvori novine...) Tu bi i B... i M... i S... i I... i .... imali svasta da nam priznaju... :wink: |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Pored nužnog talenta i znanja čovek mora da se trudi i da upozna te "šabane" i da im stalno bude u vidokrugu ako misli da ikako uđe u priču koja ga zanima (bio on izvođač, producent ili miksadžija). U tom smislu, ulaganje u kafanske račune ili razvijanje elastičnosti kičme na početku karijere ima podjednako smisla koliko i ulaganje u hardver i softver, ako ne i više od toga. Siguran sam da bi svi koje si nabrojao mogli da kažu dosta toga o tome. Jedino što razlikuje Batu Kovača od Kobca i njemu sličnih prducenata je kriterijum u odabiru izvođača (nazovimo to nekakvom "estetskom etikom"), i to je sve o čemu sam govorio u prethodnom postu. Sa svim ostalim što si napisao se slažem. Pozdrav, Vasa |
Boze odavno nisam gledao ovakav prokenj od reportaze. Ovo je tipicno smisljeno za ljude koji misle da mac donalds nudi najbolje pljeskavice.
Plju plju i plju. Znate svi kog sam muzickog opredeljenja ... i da ne stajem u odbranu ovih nasih...ali ga preterase. Sto ne udju u backstage Amy Vajnhaus, i provode se sa njom pa naprave reportazu? A da, ne mogu, umrla je od droge. Jos jednom da ponovim : ODAVNO NISAM GLEDAO OVAKAV PROKENJ OD REPORTAZE. |
All times are GMT +1. The time now is 05:23 PM. |