![]() |
Re: Novi Akai MPC !!!
I da jos nesto dodam..
Nije sve sto nosi oznaku AKAI dijamant koji svjetluca :) Npr posjedovao sam mpd24 kontroler i to je totalno GOVNO (pardon my french:D). Jeste on jeftiniji, ok, ali ako ti treba ovakva sprava stedi za maschine makar. Ako nemas para da dodas popij ih s drustvom, pametnija je investicija:D.. Pad-ovi su mu kao da sam ih sam pravio dyi.. Te kliknes jednom ono otkuca 3 puta kad mu pane na pamet a velocity je uzas goli.. Korg nanopad od 40e ima bolje padove od mpd-a i to poprilicno bolje garantujem, tako da sve u audio tehnologiji treba uzet sa rezervom.. Kao sto rekoh saznacemo uskoro od feedbacka korisnika Renaissance-a... Raspisah se, nisam odavno.. Pozdrav drugari :) |
Re: Novi Akai MPC Renaissance !!!
Quote:
|
Re: Novi Akai MPC Renaissance !!!
Ma mpd je za djecicu da se tripuju da rade kao lupam swizz beatz.. :)
Na mpc-u, nebitno na kojem modelu a probao sam ih par, se radi (tj priprema/postavka za rad) dosta sporo da ti je vec prosla inspiracija ako si je vec imao ponekad:D Al da imaju svoj smek, imaju.. Sigurno se covjek uhoda i bude brzi na duge staze, ali brz kao na maschine-u vjerovatno nikad! Sto opet uopste ne znaci da favorizujem maschine naspram mpc-a definitivno. |
All times are GMT +1. The time now is 01:39 PM. |