Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Computer Hardware (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=83)
-   -   Zvucna kartica... POMOC!!! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=39909)

malisha 17-12-2011 05:26 PM

Re: Zvucna kartica... POMOC!!!

Quote:

Originally Posted by StevicaNish (Post 318052)
Pozdrav svima, uzeo sam mikrofon Akg c-214 ali neznam koju zvucnu kartu da uznem u rangu sa tim mikrofonom, ako uzmem neku slabiju nista nisam dobio... Predlozite neke hteo bih da izvucem maksimum iz mikrofona...

Big Bockie je spomenuo Konnekt 6. Jako zanimljiva sprava, a nova je trenutno 200e, možda koji din preko...

psionic 18-12-2011 12:02 AM

Takodje nije lose pregledati malo trziste polovnog hardvera... Moze se uzeti dobra stvar za manje para.

Bockie 18-12-2011 02:35 AM

Quote:

Originally Posted by psionic (Post 318441)
Takodje nije lose pregledati malo trziste polovnog hardvera... Moze se uzeti dobra stvar za manje para.

Sa sve mackom u dzaku...:D

psionic 18-12-2011 03:02 AM

Quote:

Originally Posted by Big Bockie (Post 318451)

Pa dobro sad... necemo u detalje :D Ozbiljno - rizican potez mozda, ali ja sam par puta imao super srecu i u mom slucaju se itekako isplatilo. Ima ljudi koji prodaju nesto samo zato da bi kupili bolje, ili su digli ruke od toga (da, ima i toga prilicno...) Naravno otvoriti cetvoro ociju...

bornaa 18-12-2011 06:35 AM

ja npr kao rjesenje bio uzo tc electronics konnekt 24d polovni za 170€.

stanje mu je bilo skoro pa mint i stvarno čvrsto napravljeno u aluminijskome kucistu . radim najvise elektroniku al i sviram nes djitru i volim pjevati pa reko da imam kad nabavim neki fini mikrofoncic. citao sam puno o karticama i vele da preampovi i konverteri iz te tc konnekt serije su best buy u cjenovnom rangu i debelo praše taj fast track.
mislio uzet i konnekt 6 koji je prakticki ista stvar sta se hardwera tice ali ošo na 24d radi tog extra mikrofonskog ulaza da se snima fino stereo na dva mica + mnoštva inputa. kad se vec nabavlja, nikad ne znas. to bi i tebi preporucio.
konnekt 6 sam vidio preko oglasnika za cirka 100€ sta je jako dobra kupovina iako sam citao da se guma na volume knobu razjebe nakon nekog vremena. ali ako nadjes povoljan tc electronick konnekt 24d dakle do cirka 200€ mislim da neces dobit bolju stvar za ulozene pare.

bornaa 18-12-2011 06:41 AM

Quote:

Originally Posted by Big Bockie (Post 318451)

iskreno nisam bas naiso na neke mutika?e koji prodaju audio opremu i koji bi ti uvalili "mačka u vreći". sve neki muzičari/alternativci koji uglavnom nadograđuju svoj studio na ne?to bolje i trebaju pare.

All times are GMT +1. The time now is 10:19 PM.