![]() |
Re: Koji je ovo VST??
Quote:
|
pa da, al ne zaobici ni turk base semplova one po klavijaturama sto se najvise koriste. secam se negde sam skidao neke turk pakete sa njihovih sajtova, bilo je ovakih boja mnoogo. i onda ubacis u neki dobar sempler podesis i sviraj. samo ako je kmp, sf2 il neki konvertiras za soj sempler koji koristis. ja sam ovo imao sigurno al sad nemam. jbg. inace nasao bi ti.
|
Sad sam proverio, banka je Ethno World 4 Pro, NKI se zove Duduk.
Malo je komplikovanije, ovaj NKI ima mnogo key-swithes, bar petnaest pa će se te?ko naći u nekoj klavijaturi... |
+1:d
|
ok naravno, nemozes dobiti sve ovo na klavi al imas tu boju kao boju tog instrumenta *moglo bi se npr kad bi 6 ovakvih semplova znaci jedan sa sporijim vibratom jedan brzi i tako to odraditi u COMBI, i na velocity mada bilo bi tesko svirati sad na 64, 80, 127 a da razgranicis gde ti koja boja na tipkama. mislio sam da je vec neko pomenuo ethnoworld a nije, ono brzo sam preleteo preko poruka. Tu sto kravadinka kaze ima, al samo po jedan primerak, znaci ako je ova to je sto posto ako nije slicna je, i bas na te key-swithes se odradi fino sto je nekom komplikovano nekom nije pa probaj.
|
Evo upravo skidam Ethno World Pro 5 i u listi ima Duduk.
Trajace danima da se downloada, oko 30GB je velik paket. Ovde se i moze cuti http://www.youtube.com/watch?v=ajPWM6xJvtI Uglavnom tako zvuci u ovomo paketu. Jos jednom od srca hvala svima i nadam se da ce nekome biti tema od koristi :) |
Quote:
|
Duduci samo duduci....svirajte svi duduke super zvuce....:rotfl::rotfl::rotfl:....
|
All times are GMT +1. The time now is 08:54 PM. |