![]() |
Re: Mravi!
Quote:
Da sam producent krenuo bih od kraja i prvi korak bi mi bio čvrsta odluka da se u masteringu zadr?i dinamika na u?trb glasnoće, jer je to jedini način da se ponovi onaj razoru?avajući punch bubnjeva sa albuma Na travi. Dalje bi sve bilo lak?e. |
Odlicno!
|
Iskreno, "U odelima" je odlična pesma, ali zvuk bubnja je previ?e sterilan pa samim tim previ?e odvlači pa?nju. A ovo je ne?to sasvim, sasvim drugo!
|
upravo tako, ja se nadam eto da je ovo dostojno prethodnika, i trudio sam se da ne prećeram sa spaljivanjem, a da i dalje budu negde konkurentni. Mene čak ne buni rad sa trakom kao takvom na prethodnoj ploči, već širina, i broj zvučnih elemenata koji se dešavaju u toku jedne pesme, a da je bilo samo 16 kanala trake na raspolaganju. Pretpostavljam da je bilo puno podmixavanja i dosta nekih sprava vezanih na returnove na mixeru, jer je, ponavljam, JAKO bogato dešavanjima. A bez kompromisa u zvuku.
Miki je dosta.. komlpikovan bubnjar za saradnju, i bilo je natezanja oko tog bubnja na "O Odelima", ali mislim da je ipak ispalo korektno, obzirom na potpuno drugačije okolnosti snimanja. Dok smo u ovom slučaju ipak izgleda, ne planirajući, uspeli da se vratimo u original zvuk Mrava. |
Odlično, predobro:thumbsup:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:35 PM. |