Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Pricaonica (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=87)
-   -   Joksimovic opet na Eurosongu (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=39729)

DaBear 25-11-2011 09:09 AM

Re: Joksimovic opet na Eurosongu

Sto se toliko uzbudjujete? Koga jos briga Evrovizija??
A Joksa je IDEALAN festivalski materijal !! :D
Na Evroviziju NE TREBA slati nikakve "avangardne" artiste...niti nesto "clever" ili originalno...
Ionako se nikada nista nije culo posle od pobednika... Sta se desilo sa Serifovicevom posle pobede i svih onih "Evropskih" albuma i izdavaca.?? :confused:

Igor 25-11-2011 09:50 AM

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 317029)
Sta se desilo sa Serifovicevom posle pobede:confused:

Otvorila kafić u Beogradu.

Bybass 25-11-2011 10:24 AM

Quote:

Originally Posted by Igor (Post 317031)
Otvorila kafić u Beogradu.

Sad otvara i u Becu. :)

darkstar 25-11-2011 11:10 AM

ja kapiram da joksa sad uzimo prvo mesto kao dobar dan.

vasko 25-11-2011 12:22 PM

a stvarno je interesantan taj fenomen da niko od pobednika evrovizije nije napravio znacajniju evropsku karijeru posle pobede

izgleda da to takmicenje prati samo istocna evropa i da se na zapadne medije ulazi na neki drugi nacin

Bockie 25-11-2011 01:26 PM

Quote:

Originally Posted by vasko (Post 317038)
...izgleda da to takmicenje prati samo istocna evropa i da se na zapadne medije ulazi na neki drugi nacin

U starom Rimu je bilo "hleba i igara"...

A danas je samo "igara"...:wink:

quake2 25-11-2011 02:48 PM

Ja bas nisam pristalica te teorije da na sve ocigledne idiotizme treba cutati....ono kao sedis,smrdis,uvuces se malo kome treba, da bi dobio neku bedu i mogao i dalje samo da sedis i smrdis.Cela poenta je da Srbiju (valjda smo to MI),ne moze da predstavlja neko koga Srbija nekim normalnim putem nije izabrala.Nema potrebe da diskutujemo o tome dali Eurosong nekome moze biti profitabilan....da nije, ne bi ga se ko pijani plota drzali svi nasi "kompozitori",pocev od ovih komunistickih pa do ovih modernih harmonikasa sto kupuju medije.Joksimovic je jednom bio,obrukao nas svojom bednom pojavom i losim pevanjem(gomila falseva,pileci glas i ocigledna amaterska trema) i gomila nas ga tamo vise ne zeli....e sada sto on ide fakticki na silu,ne moze da nas spreci da barem o tome kazemo,napisemo svoje misljenje.Da su ljudi u Boru,koji maltene leba nemaju da jedu samo cutali kada je opstina na silu htela da im uvali Joksimovica na gradski trg i istrese kasu do poslednjeg dinara da ga plati,a trudnicama isplacuje 70% od plate kada su na trudnickom sa kasnjenjem od ko zna koliko meseci,verovatno bi se to i desilo.LJudi protestvovali i koncert otkazan.Jebes zemlju u kojoj svi cute i u kojoj moras da protestvujes cak i protiv nekog ljaksa koji se dohvatio mikrofona,medija,sklopio tal sa politikantima i samo puni li puni dzepove....ne bih ja u toj situaciji nikoga savetovao da cuti,jer mu onda dodjem nesto kao saucesnik:rolleyes::rotfl:.Kaze nasa poslovica:mozes kako hoces,ali ne mozes dokle hoces.I ima ono nesto sa "govnavom motkom",nadam se da cete se toga i sami setiti...

Bockie 25-11-2011 02:52 PM

Ej Kvejce mislim, stvarno...

I kaze se "Govnjiva" motka...:D

:rotfl:

quake2 25-11-2011 02:57 PM

Quote:

Originally Posted by Big Bockie (Post 317059)
Ej Kvejce mislim, stvarno...

I kaze se "Govnjiva" motka...:D

:rotfl:

He,he....kako gde,bitno je da se govnetom ide na govna:rotfl:.Inace, sta mislis da nisam dobro rekao?

p.s.Ej Boki...mislim ono,ovo...

awacs 25-11-2011 03:15 PM

Quote:

Originally Posted by quake2 (Post 317058)
Cela poenta je da Srbiju (valjda smo to MI),ne moze da predstavlja neko koga Srbija nekim normalnim putem nije izabrala.

Cela poenta je u tome da Eurosong nije takmičenje dr?ava nego nacionalnih emitera.

Pozdrav,

Vasa

All times are GMT +1. The time now is 08:15 AM.