![]() |
Re: iPad synths rulez!!!
je, super su, al ima ljudi koji vole svirat zmirecki
|
A osim toga, s tim Alesisovim dockom, iPad se dobrano udaljava od poente da bude prenosni "instrument". Mo?da gre?im, ali, za takvo ne?to je potrebna ne?to veća torba, a to onda...
|
Quote:
Dodjes kuci / studio - zabodes ga u dock i nastavis da poliras produkciju! I gitara je "prenosni" instrument, pa ponekad zatreba i pojacalo i nesto veci auto / gepek !! :wink: Po meni - ako Korg Kaos pad kosta oko ?280 (!!) iPad je "no brainer" !! Sta vise reci.... |
Totalno sam zaboravio na Alesis dock.
A po pitanju softvera ovog tipa, ima li ikakve osetne razlike izmedju iPad i iPad2? |
ne bi trebalo, svaka aplikacija prodje brdo testova od strane samog apple-a pre nego sto se pojavi na itunesu, bas da bi osigurali optimalno izvrsenje na predvidjenim platformama, sto znaci da ako firma kaze da app moze i na ipad kecu, nemas nikakav problem.
zbog tih stvari su apple i iOS miljama ispred androida |
Quote:
mada ja iskreno ne verujem u taj proser pravljenja muzike u busu, dok sedis i pijes kafu u grinetu i cekas zensku da izadje iz internata, posle nabacis koznjak i sednes na motor. mnogo mi je to lifestyle i instant, ali da mozes da poneses na more/vikendicu/u dvoriste i radis muziku, a da nisi vukao hemonda, ludwiga i jolanu, to je strava...pijes chaj/kafu, noge na ogradi od terase, cheses buljasina i sviras....carski! |
Jedva sam dočekao,ba? kao i milijuni drugih diljem svijeta, da sviram klavir na ekranu.
Godine su prolazile i nikako da mogu zasvirati Za Elizu na ekranu ali eto sad je sve drugačije, snovi su postali realnost. :) Hvala svima a naročito Eplu na ovom revolucionarnom proizvodu jer stiskati ekran je ne?to najljep?e ?to nam se moglo dogoditi. A naročito bi bilo super kad bi napravili da je veličine 2cmx3 cm da mi stane u onaj mali, prednji d?ep na Levisicama i da naprave dock za auto pa da mogu raditi produkciju dok čekam da se upali zeleno svijetlo na semaforu. Fenomenalno. Vizionarski. Gdje ima toga za naručiti? :) |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
Super ko ima debele prste ! Jednim prstom uhvatis ceo akord !! hehehe Koja je inace razlika izmedju pritiskanja dirke prstom po screen-u i pritiskanja dirke na kompjuteru sa mishem ?? (posto jako veliki broj dance producenata svira sa mishem..) Sve sto moze da proces pravljenje muzike / beat-ova napravi interesantnim, brzim, manje dosadnim itd....ja pozdravljam ! pa makar izgledalo kao kutija sibica ili kako vec... Cilj ne bira sredstvo !!! Nemoj samo da pljujete... Da je Mozart imao iPad - ko zna sta bi sve radio !???? |
dzizas....koliko luditskih primisli na jednom forumu...dokle god se ne skinete sa interneta i ne krenete da diskutujete sa ljudima uzivo grickajuci bobice koje su zene nabrale, pritom svirajuci u tikvu i izdubljenu koru drveta, obuceni u kozu medveda kog ste sami ulovili, ne verujem vam ni rec...
|
All times are GMT +1. The time now is 11:51 AM. |