![]() |
Re: Golden Age - nove sprave AES2011
LJudi,jel se vama svidja kvalitet izrade Golden Age sprava?Koliko sam video ispod haube, Behringer je za ovo rols rojs.
|
Quote:
samo da dodam da su Golden Age preamps ugradjeni u Shadow Hills Equinox http://www.vintageking.com/Shadow-Hills-The-Equinox a takodje je bila i 8 kanalna verzija Shadow Hills Gama pre sa Golden Age.. Ako je dobro za njih...dobro je i za druge? a? |
Ja se ič ne razumem u struju (kako naizmeničnu tako i jednosmernu) pa ni ne zagledam ispod haube. Samo onako seljački ocenjujem sprave po kvalitetu dugmića i po tome kako rade. A Pre73 me je zadovoljio u oba smisla. Štaviše, više mi se svideo uživo nego na testovima koje sam slušao po Internetu. Ljudi koji rade online "testove" mnogo vole da preteruju sa "karakterom", pa sam stalno mislio da je Pre73 muljav i blatnjav, a kad ono međutim...
Pozdrav, Vasa |
@DaBear
Odlicni su sa marketingom:wink:,i brutalno jeftini,...mislim da je to tajna trenutnog hajpa koji vec polako jenjava u sustini i oglasi se lagano pune proslom serijom 73-ki:).Mrzi me da trazim sliku na GS-u....dignut poklopac i lepo se vidi da sve sto je unutra ne kosta ni 100e+ocajna izrada.U sustini,nije skupo da se proba....a i ko bi napunio sva ova novootvorena studija Neve-ovima:),svaka roba ima svog kupca:),Nije ni prvi ni poslednji put da se prica o spravi koja za nista para pravi rshm:),valjda ce se jednom i pojaviti takva na opste pa i moje zadovoljstvo.Ali ipak je verovatnije da se za desetak godina niko nece ni secati da je postojao Golden Age. |
Pre 73 je jaako versatile. Pravi mali komad analogije. Koristio sam za snimanje overa (jedan NS studio u kojem imaju 3 komada) i bas gitare kasnije.
Upravo je dobro to sto kada je u gain "normalnim" vrednostima radi veoma cisto i prozracno, a kada se malo "nabiberi", dobija onu lepu toplu farbu. Apsolutni best buy u klasi. |
Quote:
|
Quote:
Hmmm.... :D |
Quote:
A to koliko će da potraje... va?no je da potraje dok ne vrati ulo?ene pare (i jo? malo preko toga). Ali ja sam iz nekog drugog vremena. Navikao sam da radim na svakakvim kr?evima (zna Vrač), pa sam samim tim i navikao da se snalazim kako znam i umem. Kod mene sve traje malo du?e nego kod drugih, bez obzira na to u kom je stanju :wink: Pozdrav, Vasa |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:15 PM. |