![]() |
Re: Zasto me zaje*avaju ovi iz UAudio-a?
A ?to ka?e? na ovo , ili se to odnosi samo na odre?ene UAD-2 kartice?
http://www.uaudio.com/support/uad/xgrade.html |
Kada je izasao UAD2,u roku od par meseci moglo se free ubaciti na sistem1 i imas sve plug inove,kasnije se prelazak placao i mislim da je i sada tako.Procesljaj te njihove stranice....mozda su resili da malo pocaste ljude mada ipak mislim da je ovo sto si nasao iz "onog" doba.
|
Evo pisao sam mail na info@uaudio.com i dobio sam odgovor.
Prvo sam ih pitao da li je upgrade besplatan i ovo je njihov odgovor: "Hi, This computer with the UAD-1 cards, does it have an available PCIe slot? If so you would install the UAD-2, upgrade the plug-ins for free and get to work. Thanks. Regards, Dave Roda Universal Audio-Customer Service " A onda sam im postavio pitanje da li je vremenski ograni?en upgrade i ovo je njihov odgovor: " Hi, No limit. If you install a new UAD-2 in the same machine, you would upgrade your UAD-1 plugs for free. If you need any assistance, let me know. Regards, Dave Roda Universal Audio-Customer Service " Evo toliko , mo?da bude nekome korisno. |
Sta ti je marketing:banghead:....Uad2 se pojavio onomad negde u septembru,oktobru i naterase nas da ga pokupujemo jer ce za one koji ga uzmu upgrade plug inova biti besplatan samo do nove godine....a kad ono.....cccc....prazna prica izgleda,nisam do kraja ispratio dali je to tako i bilo kako su najavili.Zato ce uskoro biti,mrsssss napolje iz masine ne budu li konacno izbacili full 64bit podrsku(ako je to uopste i moguce sa shark chipom u 2-ci),mozda pokusaju da nas nateraju da kupujemo UAD3:banghead:.
|
Izgleda da je i njih pritisnula kriza pa sve daju samo da se ?to vi?e proda.Me?utim zanima me jo? ne?to.Da li mi netko mo?e potvrditi da kada se spoje sistemi Uad-1 i Uad-2 tamo na njihovoj stranici pi?e da onda svi plugini rade i na Uad-1 i Uad-2.Zna?i da Uad-1 mo?e tjerati Uad-2 plugine.Molio bi korisnike ove kombinacije ako mo?e netko da to potvrdi.
|
Quote:
|
A ovi iz UA tvrde da svi rade na Uad-1 i Uad-2 osim ?to "Nigel" radi samo na Uad-1.
|
Evo ti npm ovde http://www.uaudio.com/store/reverbs/lexicon-224.html ces videti da za Lexicon 224 pise; Requires a UAD-2 DSP Accelerator Card,dok za one koji rade i na kecu pise; Requires a UAD-1 or UAD-2 DSP Accelerator Card.Izlistas na istom mestu sve plug inove koji te zanimaju i znaces tacno sta sljaka a sta ne na kecu....nemoj da te lazno informisu kad im sve lepo pise na siteu:wink:.Pozzzz
|
All times are GMT +1. The time now is 09:28 PM. |