![]() |
Re: Van Gogh in NRG Recording Studios
Quote:
Fuck yeah! Trebalo je da ostanu dosledni i jedu po kontejnerima i prave prave pesme koje razume svih nas cetrnaest! Picke izdajnicke treba ih streljati na Terazijama! |
Igore postujem tvoj stav i razmisljanje, svaka cast na elaboraciji, no bojim se da ce malo ljudi da te razume, ali to je dobro zar ne! Na narod lepo kaze magare u Bech, magare iz Bech
|
Stvarno mi je ponekad nevjerovatna ta ljudska osobina da se iz fotelje pljuje po uspjehu. Za mjuzu za koju mi nitko ne moze reci da je ?und. Nema veze....?to bi rekao Clint Eastwood: mi?ljenje je kao ?upak...svak ga ima. Van Gogh, samo naprijed!
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Na svu srecu ovde na forumu se sigurno 95% ljudi bavi muzikom iz hobiju pa je dozvoljeno da se raspisuju kad treba i kad ne_treba. Da treba da platite racune i napunite frizider od zaradjenih para muzikom koju ste komponovali pitao bih vas kakvu muziku bi ste stvarali...
|
Quote:
|
ma kakva MTV ideologija....duboke "poruke" i misli...ALO?? To je rock muzika !! hallo?? Anybody there?
I nema veze da li placaju racune i zive od toga....ljudi su napravili svoj stil, JAKO puno ljudi to gotivi i jel zbog toga lose ?? Plasim se da opet idemo u one price "muzika zbog para, muzika umetnost..itd"" Samo da nadjem citat iz Mocartovog pisma koje je napisao svome ocu, pa cu da okacim da procitate !! |
Quote:
STAV je ono što poprilično odvaja rock muziku od ostalih popularnih muzika (izuzimajući izvorni hiphop/rap, naravno). Sad, to što se danas sve što ima izobličene gitare naziva rock muzikom i što se sve što ima beatove naziva hiphopom je sasvim druga stvar. A to što Đule nikad nije imao svoj stav (ali je vremenom bio sve uspešniji u prepričavanju tuđih) je treća stvar. Svaka čast Đuletu na tome što je uspeo u svom naumu da bude uspešan. Stvarno se čovek trudio i nije pitao šta košta. Još veća čast onima koji imaju petlju da kažu da je (bilo koji) car go, pošto to znači da imaju svoj stav, i da ih nije strah da će ispasti glupi u društvu. A vala kakvo je ovo današnje zombi društvo velika je čast biti glup i neuspešan u njemu. Pozdrav, Vasa |
Auh Vaso, ne da? mi da se izrazim. Tek sam krenuo da kucam manje-vi?e ovo isto, ali si me pretekao. Dakle, to je to. Popu pop, bobu - bob. Rocku rock.
|
All times are GMT +1. The time now is 03:50 AM. |