![]() |
Re: Миксер "Yamaha EMX 5014C"
Quote:
|
Quote:
Da se razumemo - ne mislim da sam sad ja tu nesto pametniji od nekog producenta i sl, samo sam za podelu posla kao sto se radi u uspesnim produkcijama. Ovde bi svi nesto da zakinu i da ustede... Da odrade sami, ako moze BTW - Ako je Stoletu godina rodjenja 1963 (zasto li sam ja tako zakljucio) mislim da mu sad bas nije vreme da se rasipa na tehnikalije. Zato sam ga savetovao da uzme tonca - kako se inace i radi - jelte ? Ako sam pogresio i ako Stole zapravo zeli da uci - onda je to druga prica. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nisam ja sebican, odgovarao sam mnogo trivijalnijim pitanjima - kada niko drugi nije hteo da gubi nerve, samo pokusavam da skapiram zasto neko ko ima oko 48 godina, sada zeli da pocne da uci neke osnovne pojmove i gubi vreme ? (ispravi me ako gresim oko godina - opet - zakljucio sam iz potpisa ?) |
Ako sam dobro protumačio block diagram tvoje miksete, svi LED indikatori (pa i FCL) se nalaze PRE ON/OFF dugmeta i channel fadera.
Evo dokaza za moju tvrdnju da na forumu ima i nesebicnih ljudi. Coveka nije mrzilo da protumaci block diagram i da da svoj savet i misljenje. Svaka cast, puno hvala i svaka ti dala |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
BTW, zanemari lampicu, ako krene da mikrofonira, samo skini malo regler i to je to. Lampica je namenjena da kazem tako - naprednom nacinu kontrole i detekcije feedbacka, za koji mislim da tu nema potrebe... |
Quote:
Сада је већ мало боље. Хвала |
All times are GMT +1. The time now is 10:49 AM. |