![]() |
Re: mali monitori za malu sobu?
Quote:
|
Quote:
zatvorena kutija - nema glupih portova da zvone u low endu :grin: Perfekcija!:D |
Quote:
To je odlična kutija za ono čemu je namenjena, kao nekada Auratone, a danas Avantone. Super za rad u TV montaži, ili za proveru miksa. I da - može i da se miksa na tome, ako imaš neke sluške kojima veruješ, pa onda na njima proveriš koliko ima basa. Pozdrav, Vasa P.S. Sve u svemu, to su odlični mali monitori za malu sobu. |
Quote:
Cika Vaso, veruj dugo sam se sa njima (Fostex) i Meyer HD1 druzio (RNS), miksao na njima radije (evu brown,vezbe radi,hvala Shewi!!!) iako sam imao Meyer-a... Opsna kutijica, po meni, malo kosta koliko radi... ...al kad na tome smiksas,to svira, prava mala referentna kutijica...!!! Quote:
Sa' cu i da stavim na "promociju radova" i sta... |
Quote:
@Sumanut: kupi brate bilo ?ta malo i kompresiono za ?ta ima? pare, plutaj po moru i komponuj, a kad dođe? kući sedi pa miksaj. Sve lepo rekao onaj lik iz Bokijeve teme (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=38963). Pozdrav, Vasa |
Quote:
Vesanje drajvera je isto kao originalni Bose drajver u starim auratone "coated fabric"... (isto kao vesanje midwoofera drajvera na NS10), membrana je papirna. Prema tome, dovoljno su se potrudili da barem ispostuju staru tehnologiju koja se razlikuje od danasnje... |
Evo cuh danas alesise igrom slucaja, ima ih kolega na brodu ... bas mi se slaze utisak sa ovim bokijevim, napravljeni da izazovu wow utisak na prvo slusanje ... kad sam video kutiju, poznavajuci moje stare tannoye, nisam ocekivao skoro nista basa, kad ono medjutim :) Bas dubok, visoki prste, srednji iskacu, al mi nesto fali ... Cini mi se da mi se ne bi svidjali na duge staze, ali opet za ovo sto meni trba cine mi se kao solidan kompromis.
Imam ja sluske, shure 535v, koje takodje imaju premalo bassa :banghead:, mogu ja na njima da proverim, meni ni ne treba nesto za ultimativni miks, samo neka kutija koja lepo zvuci da mogu da radim na njoj ... ne mogu daradim na sluskama, tj kada zvuk nije ispred mene, nekako mi je sra znam ... Quote:
Ne gledam ja specifikacije zato sto ih volim, vec zato sto mi je to jeidna referenca kad ne mogu da cujem ... Quote:
|
Ima li iko da je cuo i fostex i alesis 520?
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Neznam koliko si spreman dati novaca,ali mislim da bi bilo ako ne i odlicno resenje nesto iz firme Genelec,ja imam isto prilicno malu sobu u kojoj radim pored yamaha ns 10 koristim genelec 8020Aktiv oni jesu malo skuplji ali opravdano.
|
All times are GMT +1. The time now is 04:57 PM. |