![]() |
Re: Wavelab ili ne?to drugo za indeksiranje
Quote:
|
:da:
|
Quote:
Daddy, sve je funkcioniralo dok nisam stisnuo WRITE CD i onda Wavelab ne vidi CD recorder:( Ka?e device-no selection:( Fuck. Inače Wavelab normalno radi sa CD recorderom ali ovdje ga ne vidi iz nekog razloga:rolleyes: A tako sam bio pun nade i mislio sam dobre misli:banghead::D |
Inače, zahvaljujem svima na pomoći.:)
Ako ovo ne proradi sa Wavelabom, a sve mi izgleda kao da neće:(, znao sam da će biti too good to be true:mad:, onda ću morati probati sa ostalim sugestijama. Ovu od Shota ću ostaviti za zadnju jer prvo moram zavr?iti dvije večernje ?kole dok ne naučim raditi sa svim tim programima:D |
potraži negde opciju ATAPI update pa će proraditi...imao sam sličan problem ali sad odmah ne mogu da se setim gde se to nalazi
|
Quote:
Probao sam sad na laptopu i RADI KO PJESMA !!!:) Ultra jednostavno i brzo. DADDY Z, du?an sam ti piće :):wink: P.S. Pogledati ću u čemu je problem na ovom radnom PC-u da ne vidi CD recorder. Znam samo da sam preko njega ripao CD-e na komp i sve je normalno radilo.Potra?io sam tu ATAPI funkciju ali ne mogu je naći |
sad sam i ja pogledao ali pošto koristim ver6 toga nema...e sad,probaj recimo iz windowsa:start-programs-wavelab pa tu mislim da je negde ili start-programs-steinberg...recimo
|
Quote:
OK. Probao sam i našao ASAPI update tu gdje si rekao. Međutim to je varijanta preko interneta a ja nemam internet na radnom kompu. Međutim, našao sam kako to izvesti bez interneta i SAD RADI !!!:shock::D U Wavelab folder, tools, cdr, drvreg.exe, pa te pita koji proizvođač, pa te pita koji model, odabereš i klikneš OK i sad prepoznaje DVD recorder i radi !!! :) |
eto...drago mi je da sam pomogao..:)
|
Quote:
...i još nešto ..ala si mu ga objasnio ako lik dobro ne pozna SF ima da lunja do sutra.. marker tu regions (gdi li je?)..extract regions (opaaa?)..snap to zero crossing????? ideš itd itd.Koliko sam shvatio njegovu molbu htio bi nešto jednostavno i brzo..e sad ak ne razume SF ode ....mora tražiti te opcije i nije ih jednostavno naći ..normalno help i proućavaj. A brate ono u Neru uopšte ne shvaćam..dal i tamo podešavaš pause na 0..pa zato i kažem to ti dodje na isto kao i u samom Neru. Nemoj shvatit ovo kao napad već da brate razumijemo što tražimo i što nudimo :) |
All times are GMT +1. The time now is 08:44 PM. |