![]() |
Re: Live mikrofon za duboki muski vokal?
Quote:
|
Quote:
E bas me nasmeja... potpuno si u pravu:rotfl:!!!! S L A Z E M se od reci do reci... Al, par puta, na koncertu (ne tezgi) izadje riba, posle tip... lagana svirka, tisina... Dobar razglas, mogao si da je cujes skroz... do dole:wink: PS. Druze, ko sto vidis... SHURKA TI NE GINE:rotfl: |
Eto, Korenjak, lepo kaze covek, vise se postize radom, vezbaj, oznoji se malo, ne spasava te novi mikrofon...
... da zapevamo... jedna cura, dva pandura, o'dje mora doc' cenzura :rotfl: http://www.youtube.com/watch?v=8EeNB...eature=related @Q opusti se malo, sve je to zbog... muzike? :wink: |
ponekad sviramo i zivo bez publike da bi snimil stvari snimamo i probe... pa eto nije zgoreg da uvek ima dobar mic koji lezi glasu...
izgleda da cu morati da pozajmljujem razne pa da cujem koji najbolje lezi i taj kupim |
ja sam imao Sennheisera e945 i savrseno je radio kako na mom tako na ortakovom vocalu....dva totalno razlicita vocala. Ja imam vise visokih on bas ima BASS vocal i savrseno radi. Jes da ga malo platis ali znas sta drzis u ruci kad si na bini :)
|
Na kraju sam uzeo Beyerdynamic Opus 69s .... naleteo sam jeftino...
U utorak stize... |
potpisujem za 58icu običnu još jedan glas... npr Mita iz BlockOuta (jedan od najturobnijih i najdubljih vokala u nas), najbolje zvuči na njoj, pod uslovom da je razlgas ispeglan i da dobro svira. Za sve ostalo je bolje kriviti sistem nego mikrofon, jer nema mikrofona koji će se prilagoditi svakom setupu.
|
Mene nemuči koji mic znam da hoću shura 58a jedino sto me muci je da ih ima po 700 kn i 1200 o cemu se tu radi? Dali je u pitanje izrada u mexiku ili plocica koji imaju skuplji i pise U.S.A.???????
svi su novi i neraspakirani? Molio bi savjet.. pod kraj mjeseca idem u BG pa ako neko zna neku trgovinu neka napi?e ja se ba? ne snalazim dobro u bg... |
All times are GMT +1. The time now is 05:10 PM. |