![]() |
Re: Deset Osmina
hohoho odlichno! sve pohvale!
|
pa tnx kolege, glad you like it :) interesantno, niko da priupita nista oko tehnikalija :wink: mada to i jeste point, da ceo sound design bude transparentan i da se slusa muzika a ne da l' nesto strci ili se cudno cuje.
...oko originalnih diskova - pa jos ne znam ni ja nista. Izdato je za Goraton, znaci ima ga u CG, da l' ce biti kod nas moguce... verovatno hoce. Do tada, svi albumi mogu da se slusaju sa gorenavedenog web sajta. pozZ |
mene samo zanima koji je klavir u pitanju.. sa neke yamahice? ili me ushi varaju? nisam siguran da je pravi.. ako jeste svaka chast na postavci mikrofona.. legao je savrsheno
btw props gitaristi! odlichan ton! a svirka objashnjava jelte |
Quote:
|
Quote:
|
Kako si odradio sound shift?
|
Svaka cast za ovo,odlicna svirka i snimci.Reci nam koju o snimanju bubnja:)
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mics / standardno / d112, pzm91, subkick, md421, sm57, km84 overhead, NeumannM149 mono overhead za extra presence, dva rooma sa C414. Sve u SSL 4000G, trekovano dosta hot, osim metala, mrzim high gain na cinelama, saturise tranzijente. drum / mapex orion / nisam spavao danima jer mi nikako nije islo u glavu da snimam smooth jazz na mapex, cuo sam previse losih komada u zivotu, mahom stariji modeli. Ali ovaj novi mapex... za svaku pohvalu. Dobos PDP, na nekim numerama neki prastari Slingerland steel, stiman dosta visoko. Bubanj setan po sobi kako bi se izvukao sto bolji low-end, i mislim da i nije ispalo lose za jedan 18" Kick drum :) Metali su Zildjian K. A za drugi album (etno) bubanj je bio Dzonijev Gretsch, sa Istanbul metalima. bubnjari / odlicni :D evo icupah fotku sa snimanja, nije neka, al se nasluti sta i kako... http://img11.imageshack.us/img11/3107/img0180fg.jpg ...mislm da nisam nista propustio :) poZz |
All times are GMT +1. The time now is 12:34 PM. |