![]() |
Re: MVP - "Za bolje znam, al'mi bolje ne treba"
Produkcija mi se svidja, sve je po ps-u i sve se fino cuje, i u skladu je sa vrstom glazbe, sama glazba mi nije legla, preklasicni "bezkrvni" pop za moj ukus, ali mislim da ce se svidit glazbenim urednicima "urbanijih" radio i tv stanica.
Po meni trebas bit ponosan na svoj dio posla. :) |
ma da..pesme su Ok, pop muzika..samo mi je problem "lenja i siromasna" produkcija / aranzmani...prazno!!
A Arthur je sve odradio super! Verujem da je bilo raznoraznih ogranicenja koja su smetala..(vreme, pare, itd..) ali opet je sve ispalo korektno. |
pristup snimanju je bio maltene kućni amaterski, ja sam pokušao da im postavim neke standarde, ali sam samo delimično uspeo. Tako da je moj deo posla bio kako da za što manje vremena minizujem štetu.. ništa se nije imalo kad izmišljati, dopunjavati, i probavati dal možda može i ovako il onako.. taj doboš što DaBearu smeta, je Dario doneo to veče kad je snimao album i to je bilo to. Ja posle nisam imao vremena da to trigerujem i menjam, i gledao sam samo kako da ga mixanjem uklopim u sliku kako tako. Mene samo eto zanima koliko se to jasno čuje, i da li je moguće provaliti na kojoj se pesmi više a kojoj manje radilo, jer su i mene neke iznenadile i prijatno i neprijatno po tom pitanju, sad kad mi se sve sleglo :)
|
Quote:
Nije problem u snimku i miksu.... :D |
All times are GMT +1. The time now is 05:28 AM. |