Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Pricaonica (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=87)
-   -   Amy Winehouse se obrukala u BG! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=38307)

HeatMan 19-06-2011 04:37 PM

Re: Amy Winehouse se obrukala u BG!

mogu da potpishem da je 90% od tih 20k ljudi doshlo tu zato shto su hculi za nju i chuli su 2 pesme njene i znali su da ce biti veliki spektakl.

dobili su spektakl :)

ko je gledao bilo shta njeno uzivo znao je da nije ni za k***.. ja bash volim njenu muziku i pratim njen rad, ali uzivo mi nikad nije valjala, pa chak ni ono shto je ishlo na dvd kad je bila strejt.. potpuno dosadno i nemashtovito, samo reprodukovane pesme i nishta vishe..

i znao sam da ce biti ili nadrogirana, ili ce biti dosadna i nsiam ni ishao.. dok su me svi pitali (poshto znaju da je gotivim) jesi lud ajde sa nama.. i sachuvao sam 4,5k dinara

ide se na botti-a btw.

Haxli 19-06-2011 04:45 PM

^ tako nekako... :)

DADDY Z 19-06-2011 04:54 PM

da...ljudi kao da se ne sećaju njenog performansa sa MTV nagrada od pre neku godinu gde je isto tako odmjaukala jednu pesmu a ovi oko nje se ubiše da izguraju bar do kraja pa da se raziđu...

Bitch 19-06-2011 05:03 PM

chuo sam da je Botti otkazan...? prodato jako malo karata...

Filip_ 19-06-2011 09:41 PM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 308105)
mogu da potpishem da je 90% od tih 20k ljudi doshlo tu zato shto su hculi za nju i chuli su 2 pesme njene i znali su da ce biti veliki spektakl.

Istina...svedok sam tih slucajeva vec dosta dugo...bilo nastupao neki bend na koji je "steta" ne otici (nema veze sto znaju jednu stvar od njih, bitno je da se posle prica) ili neki fensi ili ultra poznati DJ.

darkstar 20-06-2011 07:58 AM

Ja ne kapiram sta se cudite ljudi? To je taj marketing, tako su i uspeli da prodaju ejmi, to je to. NE mislite valjda da je stvarno neko pustio na binu nadrogiranu,a da to nije deo marketinga i cele price? Mala nadrogirana fufa style, to je ove godine IN .

Horor.

SumAnuT 20-06-2011 08:19 AM

A ne mora da znaci ... da je nisu pustili na binu ovako drogiranu verovatno bi ljudi zahtevali da im se vrate pare, ovako bila je "pevala" je ... niko se ne buni :)

darkstar 20-06-2011 08:50 AM

Ma daj matori, da li zaista mislis da u takvoj industriji, sa toliko love, postoji NESTO sto je van kontrole?
:)

Blaga digresija koja se tice odvratnosti novog doba....pre neki dan na mtv-u gledam pimp my ride....za ruckom gledam tv, van toga bas retko ... elem, posle te emisije krece emisija date my mom ... ko ne zna, koncepcija emisije je da neki lik upoznaje majke devojaka, pa na osnovu njih bira sa kojom ce devojkom da izadje.

Medjutim, ovo je gej verzija toga. Lik bira momke na osnovu njihovih majki.
Ja gledam, i sve vreme mislim da je krenuo punk'd, i da je to fora.
MEdjutim ne, uredno u pola cetiri popodne gledamo kako se muskarci krljaju sa jezikom u usta na teveu.

Novo doba-novi heroji.

SumAnuT 20-06-2011 08:59 AM

Haha, pravo vedro jutarnje raspolozenje :)

boggy 20-06-2011 09:16 AM

Quote:

Originally Posted by darkstar (Post 308149)
Ma daj matori, da li zaista mislis da u takvoj industriji, sa toliko love, postoji NESTO sto je van kontrole?
:)
........

o da... ja mislim da postoji... nikada necu ni pomisliti da "organizovana kontrola" namerno izaziva ku**obolju i nezainteresovanost, to su tako obicne ljudske osobine za koje je "organizovana kontrola" (da bi ih izazvala) potpuno besmislena...

Kada bi bio (sasvim) u pravu, onda bi ono rusenje bine trebalo da poveca interesovanje za koncerte, jer..... gledati muzicare kako padaju zajedno sa binom moze biti mozda zanimljivo publici... :rolleyes:

pozdrav

bogi

All times are GMT +1. The time now is 03:25 PM.