![]() |
Re: Za sve vlasnike Line 6
Quote:
"jerryrain" je u pravu, ovo je neodgovorno na kvadrat:mad: @ dvuckovic Hvala ti na informaciji. |
Apsolutno se slazem.Neodgovorno i sramota!Mada ovo nije jedini primer izbacivanja nedovrsenog projekta u nemilosrdnoj trci sa konkurencijom.IK multimedija im je sa nedavno izbacenim Custom Shop-om ozbiljno pripretila potencijalnim preuyimanjem dela buducih korisnika i verovatno u toj histeri su izbacili ovo nedovrseno izdanje,cisto da objave da imaju nesto spremno.Uzas,nemam reci sta se sve radi...
Pa ti onda placaj softwer!Mislim... :p |
jadno je to kada sami korisnici moraju "izmisljati toplu vodu" i rjesavati
njihove propuste i bugove. nebi se iznenadio da netko prije njih napravi "narodnu verziju "POD farm 2.5 i otkloni nedostatke evo kako je problem rijesio kolega "loxodrome2" po zahvalama ostalih izgleda "radi" Quote:
otkloniti ce to oni u iducoj verziji ali ih to ne opravdava ,zasto ne maknu ovu neispravnu verziju iz upotrebe i vrate proslu. |
krenuo sam da skinem driver za Line 6 POD HD500
i vidi cuda konacno su shvatili i oni (kada se 100 osoba zalilo na njihovom forumu) Quote:
bug je bio i u novom "driver-u" od POD HD and POD Farm 2.5 nadam se da ce ga brzo srediti . |
Pozdrav svima
Htio bih da pitam da li je ovaj problem rije?em sa: POD HD v2.6 Firmware Update Je li smijem 2.6. da abdejtujem? Hvala. |
Ja vise ne experimentisem sa njihovim farmama vec koristim Gearbox i po mom nekom iskustvu imam vecu stabilnost sa njim nego sa Farmom ;)
|
All times are GMT +1. The time now is 12:24 AM. |