![]() |
Re: Apple iCloud - interesantno !!
Quote:
|
Koliko znam, iCloud će biti potpuno besplatan... Sa novim iOS-om.
Sviđa mi se nova fora koju Apple sad izvodi. Novi OS će se moći nadograditi za $29...Novi Final Cut Pro X, koji je inače odu?evio masu mojih kolega koji studiraju monta?u, kao i moje profesore ko?tat će !!! $299 !!!.... Mislim to je prejefitno za ovako ne?to. Valjda im je namjera da ovako povećaju prodaju hardware-a. Ne ?alim se :) |
Quote:
Ej, super mi je grooveshark, nego, nikako ne mogu da postavim fotkicu-thumb uz uploadovanu pesmu. Mo?e li to uop?te? Vidim da neki to rade... |
Cloud Computing definitivno stiže. I briše sve pred sobom. Konačno se bližimo Gibsonovom Neuromanceru skoro pa identično. Što nije nužno i loše. Al i meni se nešto čini da Cloudingom dolazi do smanjena piraterije i haosa.
|
U svetu, možda - kod nas, teško - online kupovina je još uvek pojam za više od 80% ljudi na Balkanu.
Mada, sigurno će biti jednostavnih načina da se zaobidje ceo sistem i napravi deo na kompjuteru gde će se ignorisati provera foldera ili tako nešto. Ako nikako drugačije, a onda jednostavnim ostajanjem na starijim OS kod kojih Cloud sistem neće biti obavezan. |
Quote:
|
Apple je sve prvi izmislio, dupli klik, ekran osetljiv na dodir, ma4, vertikalni monopol, a evo sad i kompletnu svetsku muziku... jedva cekam sledece otkrice.
|
All times are GMT +1. The time now is 03:43 AM. |