![]() |
Re: U47 rasprava
Quote:
ej super!! :) |
Quote:
ako su komponente nabavljive, i projektirana cijena ne prelazi petinu cijene originala, isplativo je. u pravu si za cijenu originala, zabuna, u dolarima sam mislio. naravno da ima i povoljnije, ali prvenstveno sam gledao restaurirane, u odličnom stanju. |
Quote:
Quote:
Telefunkenove U47 lampe su poznate po tome da su bile pouzdane i da su dugo trajale. FET 47 nisam nikad čuo, tako da ne bih komentirao zvuk. ?to se tiče nekih usporedbi, snimao sam nedavno vokal sa vintage U47 i zvuk je bio enorman, skup, izrazito prezentan. Isto tako snimao sam sa Pelusom U47, ali u drugom studiju i zvuk je bio isto velik i skup, mada mi se čini da je vintage Neumann U47 imao vi?e visokih. Na ?alost, nisam imao priliku da ih usporedim jednog pored drugog. |
Quote:
RM |
Svi ovi vokali su U47-fet.
To je snimao kolega iz RNS za novogodisnji program RTV, emitovan mislim 2008. ili '9. ...Nele zaboravljao text rodjene pesme i tako, bilo zezanja...:D |
A da li moze radi uporedjivanja da udje u igru i neki Geffel ?
Koji mic od Geffel-a je "paralelan" U-47 ? |
Najblize originalu - Wagner U47 i Wunder Audio CM7.
|
Samo ?to i nisu puno jeftiniji od originala, pa mi se čini da je pametnije kupiti original i napraviti restauraciju ako treba.
|
Quote:
:banghead: |
Quote:
da! jer jednom kad toliko odrije?i? kesu, ne vidim smisao u kupnji u47-like mikrofona.. do 1000-1500? mi ima smisla za klona, diy, ili slično, a preko 3000-4000? ne, IMHO. |
All times are GMT +1. The time now is 09:25 AM. |