![]() |
Re: jel mi mo?e neko pomo? oko konfiguracije
moja preporuka da ako ti nije ba? hitno mo?e? da pričeka? novije rumski RuDaw konfiguracije.Trenutna rudaw one koju i ja posjedujem kreće se oko 4000-45000 kn i ima? i garanciju,kuči?te je boli glava i meni bez ikakvih problema radi već preko dvije godina-nije nikakva reklama!
|
Quote:
:) pozdrav bogi |
Novi ruDAW one?
Jel sam ja to propustio neko obaveshtenje ili ? |
ruDAW sto posto... Ja imam već par godina pro i razmi?ljao sam o novom... ispalo je da mi ovaj radi bez problema za HD videom (!!!! za ?to nije bio ni predviđen)... Tako da.... 8-) Samo ako ti je u bud?etu.
|
Quote:
EDIT - sad kad malo razmislim mislim da mi je to spominjao krle ne?ta (direktor audio pro-a) hmm |
btw danas mi je doneo novu konfiguraciju, ka?e kao preko vikenda si je uzeo vremena, kontam da je malo bolja haha 4 180 kn
Ku?i?te THERMALTAKE DOKER 375 kn Napajanje Crosair 500w CXEU 372 kn Optika SONY OPMACR AD 52605 152 kn Mati?na AM3 MS1 870A - G54 600 kn Procesor AMD PHENOM ? X4 955 (3,2,8 MB) 790 kn Memo CORSAIR 2X2GBDDR3 1600 360 kn CMZ49X3N2A 160 C9B Grafika SAPHIRE 5750 vapor x 745kn HDD wd Blue 1000 GB SATA 3 460kn wd Blue 500 GB SATA 3 320kn prestanak ?tekanja neprocjenjivo:D |
RuDAW nije porez na budale. Dobit ces komp koji samo trebas upaliti i radis. Zaboravis na sve drugo. Nije bas kao Mac, ali... ;) cijena je zato daaleko najpovoljnija za ono sto dobijes.
|
Zashto dva hdd-a?
Promeni grafiku i uklopicesh se u cenu ;) Jel protis nema kofigurator ili ga ja ne vidim... |
Quote:
1.Sistem i svi programi 2.Audio snimanje 3.Samples banke P.S.Tri posebna fizicka HDD-a, ne tri particije. |
^ znachi ti mislish da je bolje imati tri hradiska a loshi proces i manje rama,
nego jedan hdd, bolji procesor i vishe rama? ;) Shalu na stranu... U ovom sluchaju nisam siguran jer nam je X-faktora nepozanto... koliko snima, shta snima, koja muzika i sl. Ne kazem da to nije ispravo i da tako nevalja (daleko od toga!) vec da "sada" kada gelda da ushtedi negde onda je mozda bolje jadan hdd za pochetak - pa neka dokupjuje hdd-ove posla to je bar "lako"... :) Moje razmishljanje... Kad vec to pomenu, jel bake idu isto na hdd-ove koji se "okrecu" na 7200 ili moze i na 5400? |
All times are GMT +1. The time now is 06:49 PM. |