![]() |
Re: ?-vision
dosadno, dosadno, nevidjena kolicina anti-sluhista koji ne bi prosli audiciju ni u lokalnom kud-u. To je novina. Imam spontanu potrebu da slusam Ministry...
|
Meni Irci najbolji - najsvezija pesma, nisu pevaci ali je super zajebancija i good hooks !!
Slovenka izuva kako peva, a i pesma je dobra ! |
|
Ma Azerbejdzanci ima da pobede...
|
nidje veze, ja ih nisam ni skontao da postoje
|
pa prilicno je dosadno. ali sam pustila koju suzu gledajuci grcku. ono, dodjavola :D
|
sta, lozis se na onog grka sto peva?
|
užas!
|
na koju foru pobedise ovi, svaka im cas, nidje veze
|
Azerbejdzanci nisu toliko losi, ali bas za pobedu... :confused:
Najbolje pesme zauzese sredinu tabele. Irci su zanimljivi, pa i pored manjkavog izvodjenja su mi i dalje bili medju najboljima. Slovenke su fenomenalne i imaju odlicnu pesmu, pa bih rekao da su bile za klasu iznad svih ostalih. Neverovatno mi je da Bugarska nije ni usla u finale, a po mom izboru bi mozda i pobedili. Najgori su zavrsili u samom vrhu: Svedjani sa nagluvim back vokalima, Bosna sa takodje nagluvim Dinom (ne znam sta mu bi, ali je bas bio los), Grci sa najsmesnijim reperom u istoriji (mozda i najgora pesma sinoc). Ne znam po kom principu se bira ovo, ali ili su stanovnici Evrope ostali bez muzickog ukusa, ili je debelo namesteno (verovatnija varijanta, obzirom da Italijani zavrsise drugi ni krivi ni duzni. Verovatno im se moralo uvuci malo, da ne rage-uju ponovo sa Evrovizije) |
All times are GMT +1. The time now is 10:42 AM. |