![]() |
Re: UAD najavio Lexicon 224
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Najveca razlika za moje usi je u "3D-u" zvuka. Ni jedan sim to nema. Jednostavno svi zvuce "2D" u odnosu na hw. (daleko od toga da zvuce lose ali u poredjenju sa hw-om su plitki...)
|
Quote:
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Jokenzi :( Sad cu da vidim da li ima demo za mac-a.
Ovo za lexicon pricam nakon izuzetne prezentacije od strane samog Lexicona u nasoj skoli. Malo sam cackao i pravi PCM na sajmu. |
Quote:
Npr reverb sa DM3200 isto moze da udje u neki srednji nivo, ali dobro podesen glupi leksikon native VST, moze da ga pojede za dorucak i u smislu gustine i cega hoces... A DM3200 ima TCov reverb engine. Samo se treba otrgnuti utisku gomile dugmica i lampica :D Na kraju sta ce najbolje u miksu uspeti da izadje dosta zavisi i od vestine rukovaoca tom opremom - seti se samo "farbi" za synthove, combije koje zvuce same za sebe - da se smrznes, ali u miksu ne izadju nikako... |
Da, zaboravio sam na impulse Acousticas Lexicon L300. Jeste da nemaju 3D zvuk, ali su neverovatno dobri. Ali sve je to stvar ukusa. :)
|
Quote:
|
Malo se poigrao sa reverbima vst i dobio sam cudne rezultate.
Dakle u prici su bili: 2C-Aether fusion verb lexicon PSM Relab Wizooverb....i pazite ovo...timeworks 4080 Moji rezultati...da se razumemo samo u?no :D slu?anje u projectu. 2C Ather i Realab... imaju proboj u slu?nost tj cuju se dok mi je Lexicon malo razocarao nekeko djeluje mlako i pre malo mi je prisutnosti. Fusion mi cak djeluje nekako izra?eniji ali je pre umjetni. Ali iznenadio me ..Timeworks ..ima ga i probija se i ćuje? ga bolje od navedenih osim Relab-a koji mi je ipak malo mutan ali timeworks je stvarno iznenađujući. Naravno isprobavano je na ? i m vokalima. Neka netko isto proba pa da komentira..mo?da mi je ipak slon u uho:wink: |
All times are GMT +1. The time now is 03:05 PM. |